Метаморфозата на Веселка от „Фермата”: 25-годишната конярка се разведе и заряза селския живот

11 Декември 2022, 13:00


25-годишната Веселка от село Борима, майка на три деца и победител във „Фермата” 5, претърпя истинска метаморфоза в шоуто. Преди няколко години бившата конярка беше очукана от живота, кльощава девойка, която гледа 3 деца, работи селска работа и е покорна домакиня. Веселка Маринова стана първата жена победител в историята на предаването и малко след това започна да променя живота си.

 

Многодетната майка остави зад гърба си лишенията и тежкия физически труд, смени професията си и изгради нов дом. „Иска се много смелост, за да направиш такъв преход. Израснах и емоционално, и като личност“, признава Веселка, която вече е щастлива с нов мъж.

„Имам нов мъж до себе си. Но не искам да разказвам повече, защото съм се напатила от клюки по медиите. С бившия ми съпруг успяхме да запазим добри отношения, даже сега се разбираме по-добре, отколкото преди. Помагаме си и в грижите за децата, и финансово“, казва тя.

Веселка не обвинява никого за трудното си минало и за бедността, която я е принудила да работи от 14-годишна. „Колкото му е писано на човек да изстрада, той ще го изстрада. Но в един момент съдбата ще му каже: „Стига толкова, ето ти сега и нещо хубаво!“, убедена е младата риалити героиня, която наскоро завърши техникум със специалност „Горски лесовъд“. Преди това Маринова беше с основно образование, но се амбицира, за да не остане неука. Веселка не спира дотук. С наградата от участието си във „Фермата“ купува стара къща в село Борима, която обмисля да стегне и да превърне в къща за гости, писа "Уикенд".

Майката на три деца добила смелост да зареже мъжа си след като спечели 100 000 лева в петия сезон на „Фермата”. Младото момиче си повярвало и решило да започне живота си отначало. Изведнъж й дошли сили и взела решение да разкара мъжа си.

„Като нищо ще стане инфлуенсърка и тя. Това си е сладък живот, въпреки че постоянно тръбят колко работа имат, за да снимат дадени продукти, дрехи, все пак си разполагат с времето, не са с работно време и нямат шеф” – коментират в светските среди.

Промяната за Веселка започнала преди малко повече година, след като се разделила с мъжа си. След съпруга дошъл ред на селото, намерила сили да напусне и Борима, където гледала коне и се прехранвала с дърводобив. Преместила се в Троян с трите си деца и започнала творческа работа – сега изработва сувенири и бижута. Междувременно открила и любовта.

Днес риалити героинята е щастлива с новия си любим, творческата си работа и представянето си в тазгодишния сезон на „Фермата”, като не крие, че таи надежди отново да спечели формата. Обикновено повечето участници в шоуто страдат от тежките условия и липсата на достатъчно храна, но това не важи за бившата конярка. Докато някои от участниците линеят, шампионката от петото издание направи бузки и разцъфтя в актуалния сезон на риалитито, в което отново се бори за голямата награда от 100 000 лева.

Бившата конярка беше болезнено слаба при влизането си в предаването, но видимо напълня в лицето, по ръцете и бедрата след почти три месеца в стопанството. „Тук ядем по три пъти на ден, най-често въглехидрати, а навън се храня много по-малко – не че спазвам някакви диети, просто не ми остава време“, обясни промяната във външния си вид многодетната майка от село Борима.

Пухкавите й бузки предизвикаха майтапи сред съфермерите й, а една от приятелките й - гимнастичката Валерия, директно я захапа, че трябва да отслабне. Коментарът й жегна и разстрои Веселка, която не си позволява да коментира външния вид на останалите участници и има високо мнение за себе си.

 „Още на 15 години се научих да работя на банциг... На 18 се роди първото ми дете, но аз си ходех на работа, защото беше на 200 метра от вкъщи. Прибирам се, нахранвам детето и се връщам на работа. После заминахме за Ловеч, средната дъщеря се беше родила. Мъжът ми пострада при инцидент и не можеше да работи. Наложи се аз да изхранвам семейството. Започнах в дърводелска фирма, като бях бременна във втория месец с малкия. Тогава най-близката ми приятелка, ама най-близката, дето съм дала всичко за нея, завидя, че шефът ме хвали как работя. И му казала, че съм бременна. Шефът ме освободи и с нея се скарахме. До този момент спяхме при тази приятелка и след скандала се изнесохме. Първата вечер спахме в един вход. Това е най-гадният ден в живота ми“ – разказа преди дни Веселка пред останалите фермери. На следващия ден тя намира квартира и започва да търси нова работа. Взимат я в „Топливо“, където работят само мъже. Тя е единствената жена и се труди до края на бременността.

„Била съм на ръба и много отчаяна. Какви ли не мисли са ми минавали през главата, но винаги има решение. Няма безизходица“ – категопична е отрудената млада жена. „С тази сила и борбеност Веселка може да бъде пример за много жени“ – коментира Аксения пред камерата на „Фермата”.

Тепърва Веселка ще се променя, надяваме се за добро. Риалити героинята става все по-смела и амбициозна, вижда, че без образование и с неграмотност не може да стигне далеч и е твърдо решена да обогати знанията си.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ана
преди месец
-4
Рядко пиша по форумите, но след снощния "финал" на това предаване съм изкушена да го направя. Това наистина е ПАРОДИЯ - истинско безобразие. Не виждам с какво тази жена заслужава за втори път на спечели това уж българско предаване ?!!?? Не казвам, че е циганка. Но колко българки до 18-20 годишна възраст са родили по три деца !?!? Няма такива. Жената си е българка, но тя не е за пример и НЕ Е олицетворение на българските млади жени и майки ! Не показа абсолютно НИЩО във "Фермата". Необразована - та на финала, когато трябваше да изпише ИВАН АСЕН Втори и не можа да намери римските цифри е оправда, че ги няма и каза, че БУКВИЧКИТЕ ги нямало !?!? Тя не прави разлика между БУКВИ, ЦИФРИ, ЧИСЛА - А ЗА РИМСКИ И АРАБСКИ - ИЗОБЩО НА ДЕ ГОВОРИМ ! При това продукцията много странно престана да я дава как търси и изписва името на цар Иван Асен, а направо дадоха крайния резултат. Явно - просто са й подсказали от продукцията. И на края тя да спечели ?!?!?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Язък
преди месец
-8
Това не е възможно! Тази семпла женичка, която не се отличава с качества от една елементарна селска жена, която не показа фъф фермата нищо, което да я представи като личност и това недоразумение да бъде определено като героя на формата избран от зрителите, е, Бога ми тоя народ е изтрещял отвсякъде. Или това е просто нивото на публиката, което ми показва, че не бива да го гледам повече. Какъв мост, в сезона видяхме как една група самонадеяни стари непрекъснато правеха комплотина новите, нищо в името на личността, всочко срещу, докато тия новите не ги изритаме та да си останем ние маститите. Ако това е била целта, то тя е постигната. Язък!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Fhrjejd
преди месец
-11
Нагласена работа е това предаване... Издигане на фалшиви герои..А тази полуграмотна женица да вземе да се образова,че едно изречение не може да построи правилно..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хахаха
преди месец
-5
"После заминахме за Ловеч, средната дъщеря се беше родила. Мъжът ми пострада при инцидент и не можеше да работи. Наложи се аз да изхранвам семейството. Започнах в дърводелска фирма, като бях бременна във втория месец с малкия. " значи, межд ти е пострадал и не можел да работи, ама е можел да те е*е? Или някой друг е свършил "работата"....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени