Миа Сантова нае детегледачка за дъщеря си

1500
30 Септември 2018, 09:51


Бившата тв звезда Миа Сантова е наела детегледачка, която да я помага в грижите за 3-годишната й щерка Ида, видяха през обективите си папараците на „Уикенд”. 44-годишната красавица вероятно е изчакала малката да навърши поне 3 години, за да я повери на професионална бавачка.

Русокосата дама в предпенсионна възраст отменяла Сантова докато бившата новинарка има някакъв неотложен ангажимент или просто е на шопинг. Преди дни детегледачката на малката Ида и хлапето бяха седнали да обядват в заведение на столичната улица „Оборище”. За себе си бавачката бе поръчала само чаша цитронада, но масата пред хлапето бе отрупана с чинии. Ида бе избрала да похапне малка порция пържени картофки със сирене и салата с рукола, свежи краставици и домати. Щерката на Миа бодна от чиниите по малко, отпи от чашата с цитронада и поръча на гледачката си да й вземе за десерт плодова салата. 

След около половин час, точно, когато Ида приключваше с обяда, се появи и Миа. Бившата новинарка бе облечена с елегантен розов костюм и сива чанта „Гучи”. Сантова грабна чашата с цитронада на дъщеря си и отпи през сламката, за да провери дали не е студена. После оправи сметката и се разплати с детегледачката. Миа грабна на ръце дъщеря си и двете поеха пеш към вкъщи. Пътьом момиченцето поиска да се покатери по високия бордюр на тротоара и майка й великодушно й позволи да се качи.

Доскоро Сантова изцяло се бе посветила на майчинството и прекарваше всяка свободна минути с рожбата си. Миналата година за кратко тя се върна на екран като водеща на следобедната емисия новини в Нова телевизия, но постави семейството си на първо място и тихомълком напусна. Говори се, че мъжът на Сантова печелел достатъчно добре, за да няма нужда и тя да ходи на работа. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени