Миглена е най-горещата учителка у нас! (Стига до финала на „България търси талант“)

https://hotarena.net/laifstail/miglena-e-nai-goreshtata-uchitelka-u-nas HotArena.net
Миглена е най-горещата учителка у нас! (Стига до финала на „България търси талант“)

Миглена Георгиева най-секси учителката! Изумителната блондинка детронира от върха на красота преподавателката Силвия Зубева, която преди години оставя без дъх социалните мрежи с уникалната си визия. Миглена предизвика фурор през последните седмици, след като се появи с елегантна розова рокля на бала на възпитаниците си.

 

Изкусителната дама е класен ръководител на 12б клас, професия „танцьор“, в училище по изкуства „Свети Климент Охридски“ в Добрич. Георгиева е с отлична прическа и стилен грим и трудно се различава от абитуриенткитe, тъй като изглежда зашеметяващо.

 

Учителката решава да празнува наравно със зрелостниците и участва в техните фотосесии и забавления. Миглена за пръв път изпраща абитуриенти и затова вероятно досега не е публично забелязана.

 

„В последните две години те ми станаха освен ученици и приятели. Не бяхме свързани само с училището, но и извън него, за което много се радвам. Относно тоалета те ми казаха, че искат да съм това, което съм. Да не се опитвам да променям визията си. Искаха да не се различавам като класна, да не съм със строга визия. Дори и на фотосесията избраха с какво да съм облечена. Почувствах се абитуриентка и съм благодарна на класа си“, споделя емоционално преподавателката, която отлично се вписва в партито, пише „България Днес“.

 

3 Коментара

Даскал Ботьо

преди 1 година

Има много по- красиви и скромни от тази. Дори не мога да кажа, че е чаровна. Не разбирам какво е това парадирсне, с демоде рокля и прическа, цвета няма да го коментирам. А и това ли трябва да се гледа в един учител???

Коментирай

А,

преди 1 година

На мен ми е смешна точно с парадирането пред момчурляците.Може да е млада,може да е симпатична но не това е начина да го покаже.Все едно открадване и засенчване празника на момичетата от едно егоистично излишно преживяване.Чалгаро-кифленска визия е докарала с впитата рокля с вирнат задник.

Коментирай

LoRa

преди 1 година

Точно стилна, елегантна и излъчваща класа -не! Евтина визия на фолк Барби, надменен поглед и пошлост - да!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.