Михаела Филева купи къща на майка си, двете разплакаха мрежата с емоционални постове

6781
06 Октомври 2018, 15:00


Певицата Михаела Филева купи къща на майка си и сподели колко щастл;ива се чувства, че най-накрая е успяла да зарадва жената, която я е отгледала и възпитала, видя HotArena.

Имотът, който Михаела е закупила се намира в родния й град Велико Търново. Тя сама публикува снимка от старата столица и добави няколко прочувствени реда:

„Днес съм най-щастливата дъщеря на света! Прекарах целия ден в родния си град – Велико Търново, с жената, която обичам най-много и която е основният виновник да съм човека, който съм днес. Говорихме си, смяхме се, спомняхме си и сбъднах една от най-големите си мечти – купих къща на мама“, пише Михаела.

Майката на звездата, Албена Ковачева, не закъсня със своя емоционален отговор под публикацията.

“Трудно ми е да с думи прости да изразя благодарността си, възхищението, примера… Ако ти си най-щастливата дъщеря, аз съм на n- степен НАЙ-ЩАСТЛИВАТА майка”, обърна се тя към Михаела. “Надявам се и ще се постарая в този ДОМ да има за наред много смях, много хубави спомени, много БЪДЕЩЕ!”,
продължава Албена.

Майката на Михаела Филева е отгледала певицата без чужда помощ. Двамата с бащата се разделят малко след раждането на детето, след което бащата на Михаела преустановява всякакъв контакт с тях.

Михаела е споделяла в интервюта, че баща й не я е потърсил повече и знае много малко за живота му. Той има ново семейство и двама сина-близнаци, които преди години изненадващо потърсили контакт с певицата във фейсбук.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени