Михаела Маринова нахлузи евтин бански

https://hotarena.net/pod-pricel/mihaela-marinova-nahluzi-evtin-banski HotArena.net
Михаела Маринова нахлузи евтин бански

Михаела Маринова се опита да провокира мъжката част от феновете си, като се показа по бански.

Младата певица е на семейна почивка и сподели в социалната мрежа горещи кадри, на които е запечатала моменти от ваканцията си. „Малко парченце от морската ми ваканция“ – отбеляза тя, позирайки с евтин бански за 30 лв.
Част от почитателите на певицата я разкритикуваха за визията й. Михаела не обича да влага средства за външния си вид и тоалетите си, закупени сякаш от битака, писа Уикенд.

11 Коментара

смешни сте!

преди 2 години

не че съм и почитател,но какво значение има?вие от смешния сайт за колко пари бански носите?парвенюта!

Коментирай

Съси

преди 2 години

Какво значение има дали банският струва 30 лв или 300лв ??? Важното е тя как се чувства в него и как изглежда! Лично на мен човек ми става синпатичен не по дрехите а по акъла. Браво на момичето, че не е меркантилна ковра като повечето дрисли ! Като не ви харесва не я гледайте! Или ако някой е много загрижен, защо не й подари едно Версаче или Роберто Кавали ? Желаещи, нещо?

Коментирай

ostavete banskiq

преди 2 години

просто е тъпа бохча

Коментирай

Тъни

преди 2 години

Тази каквото и да облече изглежда мизерно. Ужасен нос, ужасни очи. Селско излъчване

Коментирай

Ива

преди 2 години

Ей драскачи смешни! Какво значение има колко й струва банския?! То и 3000 да струва, ако една жена няма вкус и стил все ще изглежда смешно(като Радинела Чушката - смешни реплики, съчетани по ужасно мангалски начин) .. Точно това момиче е едно от най-ествествените от цялата сган, която се лансира навсякъде..

Коментирай

абе,

преди 2 години

Цената няма значение,просто е кичозен.

Коментирай

МдЕ

преди 2 години

Ами това е бански. Не е бална рокля. Какво значение има?!? Лично аз, тази година съм си взела шест бански костюма, ОТ НАМАЛЕНИЯТА. Дреме ми, че са от там. Имам шест, не един парцал, за много пари, който да му треперя дали няма да изцапам или скъсам. Вери комплексарско от ваша страна.

Коментирай

Тото

преди 2 години

Много, много неприятна личност. И във всичките си песни крещи като заклещено прасе!

Коментирай

ne e losho momiceto

преди 2 години

bravo

Коментирай

абе,

преди 2 години

Напротив,изглежда си нормално момичето.Мизерно изглеждат и имат селско излъчване гумените чалгаропитечки с изпилени носове и техните имитаторки-като проститутки от амстердамска витрина с червени светлини.

Коментирай

Талантлива е

преди 2 години

Страхотна е. Вие какво искате да ходи с бански за 2 бона като русите урсупии от Бтв които не могат да си докажат произхода на парите ли? Момичето работи и си изкарва парите САМА! Ще носи каквото и душа сака! Ангелски глас!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.