Михаела Тодорова: Няма да изляза с Бил Клинтън, стар е и си имам гадже

10 Май 2023, 08:44


„Няма да изляза с Бил Клинтън! Първо не знам кой е този човек изобщо, после е възрастен за мен и не на последно място, имам си гадже.“

 

Това каза Мис Плеймейт Михаела Тодорова на въпроса дали ще прояви интерес да си направи селфи с президента на Щатите, който идва у нас в петък.

 

В момента Михаела се вълнува повече от втората песен, която ще записва. Тя е поп-фолк, но красавицата не издава подробности.

 

24 години след първо се посещение Бил Клинтън пристига в страната ни в петък по покана на главния директор на „Хювефарма“ Кирил Домусчиев. Двамата ще участват в дискусия на тема Корпоративно социално влияние върху бъдещите поколения с акцент върху важността на продоволствената сигурност и устойчивост, пише „България Днес“.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
е
преди месец
0
Той пък примрял за теб ли? Хаха...него го знае целият свят, но ти не си учила дори малко световна история явно! С изказването си че не знаеш кой е той показваш ограничен умствен багаж, макар че целта ти е била да се подмажеш на настоящото си гадже. Кой те знае тебе, by the way?!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
питър
преди месец
0
питат я дали иска да си направи селфи с човека, тая в леглото му се хвърли...съмнявам се Бил Клинтън да се интересува от тази дива селска пръчка от хоремага...няма и да го питат, защото знаят какъв е отговора...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ина
преди месец
-9
Нормално,тоя си пада по момченца
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени