Милена от „Игри на волята“; Не Covid, а лекарите убиха майка ми

https://hotarena.net/az-jenata/milena-ot-igri-na-voliata-ne-covid-a-lekarite-ubiha-maika-mi HotArena.net
Милена от „Игри на волята“; Не Covid, а лекарите убиха майка ми

Чаровната Милена от „Игри на волята“ е загубила майка си. Тя е починал след усложнения от Сovid.

Според риалити героинята виновни за кончината на майка и са лекарите. Жената е приета в спешното, по-късно състоянието й се влошило и преместили в интензивното.

„Никой нищо не ти казва. Както е добре и има подобрение изведнъж е интубирана. Вкарват ти тръба в гърлото и пускат 100% кислород. Изпадаш в безсъзнание, часовникът започва да отмерва последните дни, а кислородът гори в теб. Изгаря органите и дробовете ти вече се разкъсват от налягането и капацитетът им е на минус. Бъбреци, сърце и мозък са пред отказване. И накрая смъртта е от Сovid по документи, а реално е от лечение“, казва Милена.

6 Коментара

Хм

преди 2 години

Съболезнования!Хората измислиха ваксини,доказа се вече че ползите са повече от вредите,за да не се стига до кислорода....

Коментирай

До хим

преди 2 години

Да измислиха ваксини! Набий си ги в миризливия гьз! Затва двама познати с вакси умряха от ковид! А не измислям си просто тъка нали!!!!

Коментирай

До горния

преди 2 години

Ти първо иди на училище,че много неграмотно пишеш!С ваксини умират предимно тези с купените сертификати.

Коментирай

гост

преди 2 години

за съжаление истината е точно такава.... не вируса а некомпетентните лекари нехаещи за живота на пациентите си са убийците..... господ ще ги накаже рано или късно... от Неговото възмездие няма да избяга никой

Коментирай

Аз работя в училище

преди 2 години

Неграмотен промит мозък си ти !

Коментирай

Ива

преди 2 години

Съболезнования за жената, но дали е била ваксинирана ми е много интересно?! Клоня към отговор "не".. Тези хора кога ще разберат,че на Запад хората не са по-глупави от наш Бай Ганьо и щом е създадена тази ваксина, която спасява десетки животи, барем да се замисли малко от малко. А не само да философства и да чете от неясни източници колко вредяла.Най-лесно е да обвиниш лекарите,че са погубили даден човек,а не се замислиш, ако този човек е имал ваксина дали е щяло да се стигне до този развой на събитията!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.