Милена: Заплашват ме с убийство, 13-годишната ми дъщеря също е жертва на скандала

https://hotarena.net/laifstail/milena-zaplashvat-me-s-ubiistvo-13-godishnata-mi-dashteria-sashto-e-jertva-na-skandala HotArena.net
Милена: Заплашват ме с убийство, 13-годишната ми дъщеря също е жертва на скандала

Заплахи от активисти на политическа партия \"Да, България“, твърди, че е получила рок певицата Милена Славова.

\"След моя пост във Фейсбук, в който казах, че не подкрепям гей парада получих какви ли не заплахи, включително и за убийство. Заплашваха ме, че ще ме нарежат и сложат в инвалидна количка. Такива заплахи получих в социалните мрежи включително от политически активисти от „Да, България\" споделя певицата пред Телеграф.

Тя разказа, че и в лесбийска група във Фейсбук е било замесено името на дъщеря й. „Обсъждали са външния вид на 13-годишната ми дъщеря и са намеквали, че е лесбийка и аз по тази причина съм се заяждал с гей общността. Ей такива гнусотии, извращения нападки, страхотно гнусно и вулгарно\", изразява възмущението си Милена.

За да защити твърденията си,  Милена изпраща екранни снимки от телефона си.

„Смърт за теб, комунистическа лельо. Срам за цялостната ти пародия и алтернативен стил. С удоволствие ще се засиля с инвалидна количка към старческия дом, пък дано има езеро там, да се удавиш“, пише в лично съобщение изпратено до нея потребител с име Румен.  На профилната му снимка обаче няма лого на парти или номер на бюлетина.

Такива има само на профила на психиатъра доктор Владимир Сотиров.  В неговите публикации обаче няма заплахи.

\"Не виждам от каква позиция Милена може да си позволи да се оплаква от моето иронично отношение спрямо нея. Не би трябвало да се засяга, ако някой я нарича „куха лейка“ и „тъпо парче“. Това е право на свободно изразяване, на лично мнение. Така както тя без каквито и да е скрупули нарича голяма група от хора като хомосексуалистите извратеняци“, каза д-р Сотиров за Телеграф.

Политическа партия „Да, България“ също осъждат заплахите срещу когото и да е било. „Няма как, някой да бъде заплашван заради негово мнение или позиция, независимо дали сме съгласни с него или не“.

13 Коментара

fu

преди 2 години

аре па тая, орева орталъка. били ѝ отнемали свободата на словото- а що тогава я слушаме цял месец как се жалва по всякакви медии? голямата рокаджийка, няма що, свободата за нея се изразява в розовата ѝ коса. А 'га тя самата ходИ по гащи, не рева, нали? лицемерна свиня.

Коментирай

??

преди 2 години

Ако един психиатър/ Владимир Сотиров/нарича с обидни епитети всеки свой опонент не е ли задължително да бъде освидетелстван от психиатрична комисия дали може да практикува професията си като психиатър?? Милена Славова е публична личност,има профил в соц. мрежи и мнението и по който и въпрос да е се чете от хора с различен умствен и емоционален потенциал. Заплахите за живота на хората е престъпление. Има съответни органи/колко са ефективни е въпрос/ към които да се обърне за помощ. Нямам профил в соц. мрежа,няма и да имам.Мнението ми за хомосексуалистите винаги ще е анонимно,защото с персони които натрапват сексуалността си и нахално искат всички да ги приемат и обичат не приемам да знаят самоличността ми! От времето на Калигула кръвосмешението ,хомосексуалността,содомията са се приемали за нормални!?? Но господин психиатъра да каже ,НЕ Е ЛИ ИЗВРАТЕНО !!!

Коментирай

Тая па от миналия век

преди 2 години

Друг път, кака, като лафиш, ще мислиш. То ясно, търсиш сензация да направиш малко реклама, ама глей ся, как рИвеш по медиите. Направи една песен-цял живот звезда.

Коментирай

NEEE

преди 2 години

Като вземем предвид и участието в халтурата "Черешката...", ясна е работата защо ходи да вдига шум с измислени скандали. Че и политически нюанс вкарва, либералите естествено заплашват... Ся само да си сложи " Аз няма да се ваксинирам" и е завършен събирателен образ на средностатистическия Бай Ганьо

Коментирай

абе,

преди 2 години

Не съм фен на Милена но споделям мнението и за парадиращите недоразумения.

Коментирай

Mar

преди 2 години

Милена е рок легенда. Една изключително талантлива и интересна личност. Хлапетата дето се мъчат нещо да я критикуват не са дорасли за обсъждане на такива теми поради беден речник и невежество. В цивилизованите страни творците се уважават, а тук всеки с интернет държи да се изложи чак до костите. Срам!

Коментирай

phhahahahha

преди 2 години

може да е легенда, но не и "рок" легенда, щото рок музиката е музика на свободата, а не на ограниченията. ама тва явно не е ясно на чичките, свикнали със соца.

Коментирай

Nikola

преди 2 години

Абсолютно е права Милена. От това, което се случва с нея, защото си е позволила да си каже мнението, става ясно що за хора са тези, които непрекъснато, безцеремонно и по всякакви начини ни натрапват различната си сексуална ориентация. Объркани, комплексирани и страхливи хора, които акцентират върху различната си сексуална ориентация, защото нямат нищо друго, с което да се докажат.. Трябва като Милена да се борим по всякакъв начин с тази натрапвана ни извратеност, да запазим ценностите си и най-вече да опазим децата си. Браво за позицията на Милена! Тя застава с лицето си зад позицията си, а тези страхливи нещастни гейове и лесбийки, единственото, което могат да правят е да плюят в групите в социалните мрежи.

Коментирай

До phapha

преди 2 години

Ей педераски боклук влизай в дупката!!!!!!!! В България извращенията нямат място!!! Скоро всичкия евро боклук ще изметем, а такива като теб ще копат в Белене! Чиста и Свята Република!’

Коментирай

сосос

преди 2 години

Либерастите от ДаБългрия са опасни за България и за поколенията. Не гласувайте за тях ! Мислете !

Коментирай

phhahahahha

преди 2 години

пахахахахаха педерас не съм, а женена жена, с деца, глупак такъв. просто не съм злобна, глупава, и за мен няма значение кой с кого си ляга, а кой колко има в главата. Ето например, ти нямаш нищо в главата, и ме е срам от такива малоумници като теб. Копай ти в Белене бе, боклук нещастен.

Коментирай

bati gadnata

преди 2 години

svinq

Коментирай

phhahahahha

преди 2 години

да бе, гласувайте за педерасти като Джамбазки и другите патрЕоти, те ше ни оправят.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.