Милица Гладнишка не се срамува от тялото си

https://hotarena.net/lubopitno/milica-gladnishka-ne-se-sramuva-ot-tialoto-si HotArena.net
Милица Гладнишка не се срамува от тялото си

Милица Гладнишка от години води неравна борба с излишните килограми, но не се притеснява да се показва по бански, узна HotArena.

 

Актрисата публикува снимка от плажа в личния си профил във фейсбук и получи положителни отзиви от почитатeлите си, писа „Уикенд“.

 

Макар че не е с манекенски мерки, тя винаги е в добро настроение и заразява с усмивката си. Според феновете й именно на това се дължи чара й.

5 Коментара

Desso

преди 4 години

Хубава и нормална жена. Не е кльощава, изпита и с пластични операции със силикон. Защо трябва да се срамува затова, че е нормална и хубава?

Коментирай

До Desso

преди 4 години

На същото мнение съм. Защото след малко ще се появят миндили като въпросната Наталия, която пише често тук, и ще и предложат диета и 100 операции.. Защото вече да си нормален, е ненормално.

Коментирай

:)

преди 4 години

Закръглена е, нормална щеше да е ако тежеше с 5 -6 кила по- малко. Похвално е , че се приема такава каквато е, а не се улива с фотошоп като Андреа “фиданката”.

Коментирай

...

преди 4 години

Когато си талантлива и умна жена няма значение, че не си с мерки на манекенка. Тя е уважавана и обичана от цяла България. Не като онези мишки с 1000 операции, които едно сложно изречение не могат да кажат.

Коментирай

13

преди 4 години

Ама много си е хубава жената,а и е талантлива.Харесвам я как играе.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.