Мими Иванова след тежкия инцидент в дома си: Мислех, че съм умряла!

1931
09 Август 2018, 16:58


Мими Иванова помислила, че лежи в собствената си кръв, след като се е осъзнала след падането в дома си, научи HotArena.

 

 

Естрадната легенда продължава да е с гипсирана ръка след неприятен битов инцидент. Като по чудо звездата не е пострадала по-сериозно.

 

 

Трикратната певица № 1 на страната никога няма да забрави фаталния летен ден, в който обичайно слязла по халат за сутрешно кафе от горния етаж на мезонета си. Изобщо не подозирала за теч в дома си, причинен както от обилните валежи, така и в неуредица от съседския апартамент. Пък и на гладкия мраморен под това не се виждало, писа „Уикенд“.

                                                                                                                                    

 

Лошото дошло буквално за секунди. Опитвайки да се предпази при хлъзването, Мими пада на ръката си и я чупи. Усещането, че лежи върху мокър под било вярно, но тя се опасила, че е предизвикано от локва кръв. Ужасът се засилил, разбирайки, че от шока е загубила глас дори да говори. Нямала сили нито да стане, нито да извика на съпруга си, който бил на горния етаж. „Бях сигурна, че това е краят”, признава Мими месец след ужаса.

 

 

За неин късмет Развигор сам слязъл на долния етаж. Веднага я откарал да получи първа помощ. За чест на съседа, по чиято вина станал течът, обадил се да извини, още докато била в болницата. Изпълнителката на „15 лалета” чупи дясната си ръка, което я затруднява много в бита. Като съвестен представител на зодия Козирог, Иванова крие стоически болката си и се мобилизира да не причинява страдания на други. Тя не отменя нито участието си като жури и гост на „Бургас и морето”, нито като оценител в детски фестивал. Бележките си водила с лявата ръка, после се смеела, че почти нищо не разбира от тях.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени