Миро изгуби „Гълъбо”, а причината е свръх скандална! Ето какви ги е вършил в кенефа с мъж на наградите на БГ РАДИО

2977
09 Юли 2018, 15:00


Нелепият скандал около хита „Гълъбо”, който авторката Вида Пиронкова забрани на Миро Каризмата да изпълнява, започна да се разплита, разбра HotArena.

 

 

Внезапното и нестандартно решение на поетесата било предизвикано от скандална хомозабежка на гласовития добричлия, която изкарала от кожата й достолепната дама, научи „Таблоид” от свои хора в пловдивския литературен кръжец на огнената Вида.

 

 

Драмата се разиграла по време на наградите на БГ радио, където парчето беше отличено с три статуетки. Вида Пиронкова очаквала Мирослав Костадинов да бъде до нея по време на церемонията, но вместо това той се отдал на еднополови страсти с един от операторите на видеоклипа в тоалетните на клуб „Бекстейдж”.

 

 

Това е истинска свинщина. Този наглец цъфна с отворен дюкян и бял прах по носа секунди преди да обявят наградата за най-добра българска песен. Без даже да я погледне, той блъсна Вода и се хвърли на сцената, грабна статуетката и я отнесе. Наистина педерастки номер”, разказват приятели на Пиронкова.

 

 

Миро и човекът от екипа на име Атанас отдавна имали закачка, за която били наясно всички участници в продукцията на „Гълъбо”. Срещали се тайно, но под влиянието на солидно количество „весели” субстанции на купона на БГ радио задръжките им паднали и решили да се изконсумират на място. След което Каризмата дръпнал още една-две линия и съвсем забравил къде се намира за ужас на Вида Пиронкова.

 

 

На 25 юни авторката на текста и музиката е изпратила нотариална покана до певеца, с която му забранява всяко публично изпълнение на живо под каквато и да е форма и начин. Пловдивчанката е оттеглила от „Мюзикаутор” всички песни, на които е автор на музика, текст или аранжимент, включително на „Гълъбо”. Официално Пиронкова забрани на Миро живи изпълнения на песента заради „неуважително отношение”, без да раздува гейските му и наркомански изцепки. 

 

 

„Гълъбо” се превърна в явление в съвременната българска музика. Клипът към песента се появи миналия февруари и за дни изпълнението на Миро в акомпанимент на виртуозния пианист Людмил Ангелов и пловдивската виолончелистка Анет Артинян взриви мрежата. „Гълъбо” бе първият сингъл от албума „Емпатия” на Вида Пиронкова. Клипът с участието на Димо Алексиев и Красена Ангелова бе заснет и регисиран от Васил Стефанов и Стефка Николова. 

 

 

Законът за авторското право и сродните му права в чл. 58 гласи, че използването на музикални и свързани с тях литературни произведения по време на концерти и други публични прояви може да бъде осъществено само след предварителното и писмено съгласие на автора на съответните произведения. В случай, че такова не е налице, използването на „Гълъбо” и други творби на Вида Пиронкова е нарушение и подлежи на санкции.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени