Миро ще лети до Луната с японски милиардер

https://hotarena.net/az-jenata/miro-shte-leti-do-lunata-s-iaponski-miliarder HotArena.net
Миро ще лети до Луната с японски милиардер
Миро обяви че се е записал за първия туристически полет до Луната, организиран от японския милиардер Юсаку Маедзава, писа „Телеграф“.

\"Споделената мечта е крайно \"заразна\" материя. Хората, с които мечтаем същите неща, не са толкова конкуренти, колкото естествените ни съмишленици. Тези дни @yusaku2020 обяви, че търси 8 човека екипаж за мисия до Луната. Това е лудо, невъзможно, опасно... и шансът е малък. Но има шанс. На въпроса \"защо\" не трябва да се отговаря дори със \"защо не\". Който мечтае, ще разбере. Успех, астронавти!\", сподели певецът и публикува кадър на своята кандидатура за космически турист.

Японският милиардер, който се занимава с онлайн търговия на модни стоки, иска да сподели космическото си преживяване и с други хора. Той кани 8 човека да се присъединят към него в мисия до Луната.

Тя трябва да се осъществи с ракетата на SpaceX през 2023 година, а той ще поеме разходите на избраниците. В напреварата могат да се включат артисти като него, xyдoжници, тaнцьopи или пeвци, а също така хора, които са \"артисти\" в своята област. Те могат да подават заявленията си на сайта dearmoon.earth дo 14 мapт.

16 Коментара

Фигаро

преди 3 години

Значи като се разхождате някоя тиха вечер на пълнолуние и чуете от небето, че август е септември значи Миро е избил рибата и е станал колега на Армстронг.

Коментирай

TOP GUN

преди 3 години

КАКТО ВИ ОБЯСНИХ, СЛЕД КАТО ПРОГРАМКАТА СЕ Е ЧИФТОСАЛА В СЪРВЪРА С МЪЖКИ ЖИВОТИНСКИ ПРОГРАМКИ, ТО МЪЖКИТЕ, КОИТО СЕ РАЖДАТ, СЪРВЪРА ИМ СЛАГА >70% ОТ ТАТКОВАТА ПРОГРАМА - ЖИВОТНО. И ТОВА НЯМА КАК ДА СЕ ОПРАВИ, ТОЕСТ ДА ВИ ПОДМЕНЯ 70% ОТ ДУШАТА - ПСИХИКАТА. ПРИ ЖЕНСКИТЕ, Е 20% И ТЕ МОГАТ ДА СЕ ПОПРАВЯТ. А АЗ НЕ БИХ ПОЕЛ ОТГОВОРНОСТТА ДА ЗАКАРАМ ЖИВОТНИ В ЕДНИ НОВ СВЯТ, КОЙТО ДА СЕ ПРЕВЪРНЕ В ЕДИН ДЖУРАСИК СВЯТ, КАТО ТОЯ В МОМЕНТА. НА МОЕ МЯСТО ВИЕ БИХТЕ ЛИ? ТА ЗАТОВА МЪЖКИТЕ ВИ, ЩЕ СИ ОСТАНАТ САМО КАНДИДАТИ :)

Коментирай

TOP GUN

преди 3 години

НАЛИ ВИЖДАТЕ, КАКЪВ Е ЕФЕКТА, КОГАТО СЕ ДОБАВЯТ ДОРИ 20% ОТ МЪЖКО ЖИВОТНО КЪМ ЖЕНА :)

Коментирай

TOP GUN

преди 3 години

ДОРИ АПЕТИТА ВИ СЕ КОНТРОЛИРА ОТ ДУШАТА/ПРОГРАМКАТА ВИ. ТЯ КОНТРОЛИРА ЖЛЕЗИТЕ И ТЕ ПО НАТАТЪК..... :) ЗАТОВА И ГЛЕДАШ ПЕРФЕКТНО ЖЕНСКО ТЯЛО И ЖЛЕЗИТЕ СИ МУ РАБОТЯТ СЪС СЪОТВЕТНИТЕ ХОРМОНИ, А... ТРАГЕДИЯ.

Коментирай

TOP GUN

преди 3 години

МАКАРОНЧО, АЗ И В НОВИ ТЕЛА ДА ВИ ВКАРАМ ДУШИТЕ, ДА КАЖЕМ ЖЕНСКИТЕ В МЪЖКИ И ОБРАТНОТО, ТО ЖИВОТИНСКИТЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ НЯМА ДА ИЗЧЕЗНАТ ПРОСТО ТАКА, ЗАЩОТО НЕ СА В БИО СКЕЛЕТИТЕ А В ПРОГРАМКАТА. СОРИ! НАЛИ ВИЖДАТЕ, КАК ЧИНГИЗ ХАН СЕ ОПРАВЯШЕ С ВАС И ПАК НЕ СТАНА :) КОЕ НЕ СТАВА, ПРОСТО НЕ СТАВА.

Коментирай

TOP GUN

преди 3 години

ДА СТЕ ИЗЛЕКУВАЛИ НЯКОЯ ЛУДА ПРОГРАМКА С ХИМИКАЛИ? :) МОЖЕ ЛИ ДА СЕ ОПРАВИ БЪГАВ УИНДОУС, АКО СИПЕШ НЯКАКВИ БИЛКИ В КОМПА? :) С ПСИХО ЛЕКАРСТВАТА ПРОСТО СЕ ПОДТИСКА ЕКСПРЕСИЯТА НА ПРОГРАМКАТА В БИО СКЕЛЕТА И ТОЙ СИ ФУНКЦИОНИРА, ЗАМАЯН, АМА НЕ И ИЗЛЕКУВАН :)

Коментирай

TOP GUN

преди 3 години

КЪДЕТО ЖИВОТИНСКОТО Е В ПОВЕЧЕ, ДОРИ СИ СМЕНЯТ ПОЛА ХИРУРГИЧЕСКИ. АМА АЗ ОЩЕ НЕ СЪМ ВИДЕЛ И ЧУЛ ПРОСТО ЖИВОТНО ДА СИ СМЕНЯ ПОЛА :) ПО-ДОБРЕ УЖАСЕН КРАЙ, ОТКОЛКОТО ЕДИН УЖАС, БЕЗ КРАЙ.

Коментирай

?? До "Top Gun"

преди 3 години

Душата е нашата частица от Божествената ни същност!! Тя е едно цяло с ума и тялото. Душа,ум,тяло -всичко е едно цяло!! Не е редно да се опитвате да ги разделяте в единици и проценти !! Разбрах метафората Ви ,но светът е силен,прекрасен,защото е многообразен. Мъжът и жената са едно цяло. Всяка жена носи в себе си мъжкото начало и всеки мъж женското такова. Не е въпросът тук от Теологията,а за нещо елементарно материално свързан с индивид решил да напомни за себе . си .Господин Миро е почесъл егото си с фантазии за космическо пътуване. Със здраве!

Коментирай

TOP GUN

преди 3 години

ТО ВСЯКО ЖИВОТНО В ПЕЛЕНКИ ИЗГЛЕЖДА МИЛИЧКО :) ПРОБЛЕМА Е, ЧЕ КАТО ПОРАСНЕ, МУ ПОРАСТВАТ ЗЪБКИТЕ, НОКТИТЕ И СТАВА АГРЕСИВНО. ПОЧВА И ДА МЕ ЛАЕ И ДА МИ СЕ ЗЪБИ И ЗАКАНВА И САМО ДЕБЕЛАТА ЖЕЛЕЗНА ТРЪБА, МОЖЕ ДА ГО "УБЕДИ" ДА НЕ УБИВА, РЕЙ ХАН-НИ :)

Коментирай

TOP GUN

преди 3 години

Е СЕГА ТИ НЕКАКЪВ ДЪРВЕН ФИЛОСОФ ЛИ СЕ ЯВЯВАШ? ИЛИ МУ РАЗБИРАШ ПОВЕЧЕ ОТ МЕН - БОГА :) ЩОТО АКО МУ РАЗБИРАШ, ЗЕМИ ТА ГО ОПРАВИ ГОСПОЖИЦА МИРО ДА СТАНЕ ГОСПОДИН МИРО :)

Коментирай

нещо си прекалил с химията....чайчетата ..

преди 3 години

наспи се и може да изчистиш идеиите си, има нЕкакви проблясаци!

Коментирай

ами

преди 3 години

Хайде на бас, че няма!!!!

Коментирай

TOP GUN

преди 3 години

ДОШЪЛ МАЛКИЯ ПРИНЦ ОТ ЗВЕЗДИТЕ, ОГЛЕДАЛ СЕ И ПУСНАЛ ОБЯВА В БАЗАР.БГ - КУПУВАМ ЗМИЯ, ОТРОВНА! СПЕШНО!!!

Коментирай

hhhhhhhh

преди 3 години

Японският милиардер има нужда от такива като Миро - алкохолизирани наркомани с големи пишки и без граници - фетиши каквито и когато поискаш! Той 99,99% от времето така или иначе не е на себе си и не помни!

Коментирай

ами,

преди 3 години

Напоследък и Миро взеха яко да хапят калинките.

Коментирай

ФАРАОН

преди 3 години

ВИРУСА НА БЪЛГАРЩИНАТА Е, НЕЛЕЧИМ :)

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.