Мис България 2020 се хвали: Не вярвах, че ще се харесам толкова!

https://hotarena.net/az-jenata/mis-balgariia-2020-se-hvali-ne-viarvah-che-shte-se-haresam-tolkova HotArena.net
Мис България 2020 се хвали: Не вярвах, че ще се харесам толкова!

Венцислава Тафкова прикова вниманието с новата си снимка в инстаграм.

Чернокосата Мис България се похвали, че е посетила известната д-р Каляшева. Венцислава не пропусна да се снима от стола на докторката, който е любим на родния ни хайлайф.

Преди време хората обсъждаха Миската заради поставения хиалурон в устните й и спечелването на титлата Мис България. Изглежда Венцислава изпробва нови лекари и е в търсене на своя дерматолог, който да харесва. Много от българските звезди се доверяват на д-р Каляшева и явно затова Венцислава е решила да я посети.

3 Коментара

Marti

преди 2 години

Най-добрата в БГ е д-р Каляшева. Златни ръце, естет отвсякъде, ако някога реша да се подмладя и разкрася, то ще се доверя единствено и само на нея. Отдавна наблюдавам работата й и се възхищавам на това колко естествено и красиво прави всичко. Нека да е здрава и закриляна!

Коментирай

питър

преди 2 години

предлагам да си напомпате малко силикон в мозъка преди да се разкрасявате

Коментирай

ха ха Хо

преди 2 години

Добре,че поне тя си се харесва защото масово българите не я харесаха като избрана от подкупно жури като Мис България 2020г.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.