Мис България се фука с плочки

https://hotarena.net/az-jenata/mis-balgariia-se-fuka-s-plochki HotArena.net
Мис България се фука с плочки

Мис България Нанси Карабойчева показва перфектно тяло на плажа. Красавицата, която отткрай време е запалена по спорта, покрай половинката си, събра погледите с плочки по корема, видя HotArena.

От около година тя е станала направо маниак на тема фитнес и здравословно хранене. В резултат на това активните тренировки вече се отразяват на фигурата й, пише „Телеграф”.

Само преди месец русата хубавица се омъжи за волейболния национал Добромир Димитров с когото са гаджета още от ученическите си години. Двамата нямаха никакви съмнения дали да узаконят връзката си с подпис,  а междувременно си взеха и няколко дни почивка.

Фенове на миската пък се шегуват, че не е толкова на добре да показва такова тяло на плажа. И е крайно време да развали плочките с бременно коремче.

Пожелаваме й скоро наистина да се радва на подобна изненада.

5 Коментара

Вили

преди 5 години

Сладурана!

Коментирай

:)

преди 5 години

Равна талия и прекалено мускулести крака! Не ми харесва!

Коментирай

мими

преди 5 години

Най- красивите волейболни половинки-Нанси, Рая Пакова и даскалката.

Коментирай

Нанси е много тъпо име, издава селски манталитет

преди 5 години

Нанси не е красива, очите все са и опулени, а позите неестествени. В тяло също не е нищо особено - никаква талия и криви крака. Тя е една от най-невзрачните ни миски, за това не успя да се класира на световният конкурс. Даскалката е като всяка втора на улицата, а третата дори не съм я чувала!

Коментирай

до МИМИ

преди 5 години

А и трите са сериозни момичета

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.