Мис България се омъжи в САЩ (Ще има сватба и в България Снимки)

https://hotarena.net/laifstail/mis-balgariia-se-omaji-v-sasht HotArena.net
Мис България се омъжи в САЩ (Ще има сватба и в България Снимки)

Мис България Свят 2016 Галина Михайлова пристана на един от най-успешните българи с компании в Щатите Гайдар Магдануров, научи HotArena.

Преди дни е била сватбата на красавицата в Бостън, като на нея присъствали най-близките хора на двойката. „Сватба ще има и в София“, сподели Галина.

36-годишният Гайдар Магдануров е шеф на една от най-известните фирми за киберсигурност в света, бивш химик, завършил Московски университет за надарени деца.

 Двамата се запознават в работата на миската преди 2 години. Гайдар има  предишен брак. Когато Галина заминала за Щатите в началото били само приятели, но всичко се получило от раз, и сега Галя е много щастлива.

 Михайлова дълги години е професионален състезател по тенис. Една от най-добрите й  приятелки е нашата звезда Цвети Пиронкова, на която кумува на сватбата. Същата година в която бе избрана да представя страната ни на Мис България Свят братът на Галя - Калоян Михайлов, който също бе професионален състезател по тенис се класира за конкурса Мистър Свят, пише „България Днес“.

8 Коментара

Вени

преди 2 години

Жена му сигурно е по красива от този мравояд, че и език изплезила. Не знаех, че сме имали толкова грозна мискс

Коментирай

Гайдар от планетата на маймуните ..

преди 2 години

Не знам каква е тази титла мис България свят , но жената от снимките не би могла да е мис на нищо… Пълна девалвация на подобен род конкурси. Мъжа ѝ е ужасно космат. Вижте му ръката , като орангутан. Снимките им от сватбата са отвратителни. Грозни хора.

Коментирай

Тото

преди 2 години

Ахахаха и да не забравим и името - ГАЙДАР хохохох. Ужасно грожни хора с безумни имена. Останете в Америка завинаги.

Коментирай

ами

преди 2 години

Завиждайте колкото си искате - грозни били, космати....и аз за първи път ги виждам, но от човешка гледна точка се радвам за двамата, че са се намерили, че се обичат, че са се оженили официално. Да, мъжете в Америка се женят, за разлика от Европейците които с години живеете "на семейни начала" или сгодени, макар и с деца - неуважение към жената. И да, те ще си останат там, и ще си живеят нормалния висок стандарт на живот, за разлика от вас дето умеете така добре да плюете и завиждате за външен вид, без да ви е важно отношение, разбирателство, доверие - най-важните неща за една връзка.

Коментирай

Лелеееееее

преди 2 години

То 99 процента от жените в България са по - красиви от таз грозница!!!! Кога е била мис??????????!!!!

Коментирай

Мару

преди 2 години

Поне един положителен коментар. Предполагам че авторът също живее в чужбина

Коментирай

Павел

преди 2 години

Мис България 2016 е Габриела Кирова. Това невзрачно момиче на снимките за първи път го виждам и никога не може да бъде някаква мис.

Коментирай

Кристина

преди 2 години

На Мис Свят (Miss World), което е най-престижният конкурс за красота в Света (следван от Мис Вселена), ходи само едно момиче в годината от всяка страна- и за 2016 е Галина Михайлова- може навсякъде да се провери, вкллючително на увебсайта на Мис Свят. Габриела Кирова е сигурно някоя местна миска, провъзгласила се за Мис България. Само, че аз друга миска която да в учила и работила в чужбина и към момента да работи в сериозна западна компания на мениджърка позиция (и без поправки по себе си) не съм виждала, пък хората да си злобеят. Да са живи и здрави, много щастливи изглеждат!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.