Мис България Вероника Стефанова: Корекциите не пречат на кърменето (Моделът чака второ)

https://hotarena.net/az-jenata/mis-balgariia-veronika-stefanova-korekciite-ne-prechat-na-karmeneto HotArena.net
Мис България Вероника Стефанова: Корекциите не пречат на кърменето (Моделът чака второ)

Жените с корекции в гърдите нямат никакъв проблем да кърмят бебета си. Това уверява Мис България Свят 2017 Вероника Стефанова и развенчава мита, че силиконът е пречка за това детето да бъде подхранвано от майка си. Самата тя има силикон в гърдите, но това по никакъв начин не я притеснява.

 

В момента моделът чака второ момиченце само две години след раждането на първото. Въпреки това тя няма никакво намерение да спира с професията си и вече има покана да участва в Модната седмица в Милано през септември.

 

„Очакваме бебето през юни, може да е подарък за рождения ми ден“, казва Вероника. „Първото ми дете беше родено със секцио по медицински причини, второто също ще бъде така. Важно е да се знае, че корекциите на гърдите не пречат на кърменото. Двете неща нямат нищо общо. Първото ми дете го кърмих два месеца, сега се надявам да е повече.

 

Трябва да се хапва повече, повече течности да се пият. Имах огромно желание да кърмя повече, но не успях. Корекциите нямат нищо общо с кърменето. Надяваме се да се възстановя бързо, както стана след първото ми дете. Искам да покажа, че след раждането можеш бързо да продължиш да работиш дори с такава професия, която изисква фигурата и визията ти да е на ниво. Когато имаш желание и амбиция, се намира начин.“

 

Участничката в конкурса „Мис Свят“ дори е водила бебето си на фотосесии. „В началото детето основно спи и се събужда само за да хапва казва Вероника. Стига професията да позволява, можеш да си го взимаш с теб. Моето момиченце беше на по-малко от два месеца, когато беше за първи път с мен на фотосесия. Спеше си в кошчето и между снимките спирах, за да я кърмя. Нямаше никакъв проблем.“

 

Освен да ражда деца, Вероника насърчава за същото и млади двойки. Тя е лице на кампанията „Роди дете в България“, пише „България Днес“. „Идеята е да окуражим повече млади хора да не се страхуват и да не мислят, че това ще пречи на кариерата или на свободата им казва красавицата. Да имат смелостта да създават деца.“

3 Коментара

Путьо

преди 3 години

Стига сте писали за тази тъпа, грозна, инфантилна, меркантилна, куха лейка. Освен това не е никаква Мис България. Платила си в някое селско конкурсче и вече мис.

Коментирай

11

преди 3 години

Момичето е изключително красиво!! За класата и изобщо няма да коментирам,з/о е изключително видна! Ако ти пречи на погледа, когато не видиш издутина под носа, която някой наричат странно защо корекция на устни и монтирани скули във вид на моста на Кольо Фичето-това ти е лична щета!

Коментирай

До 11

преди 2 години

Когато в България започнат да се избират естествени миски тогава тръгни да ми говориш за изключителна красота.Сори, ама на всички ни омръзна да гледаме едни и същи напомпани обезличени жени, които са всичко друго, но не и моделки или миски! Така че явно само според теб и семейството на тая жена, тя е изключително красива!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.