Мис България започна работа в БАН

https://hotarena.net/laifstail/mis-balgariia-zapochna-rabota-v-ban HotArena.net
Мис България започна работа в БАН

Освен с хубост и с ум може да се похвали една от най-красивите носителки на титлата Мис България Ромина Тасевска, видя HotArena.

Красавицата качи в Instagram своя снимка пред БАН,  а отдолу написа: „В личната лабораторията на доц. д-р Александър Долашки, заедно с неговия страхотен екип от професионалисти, днес обсъдихме някои основни моменти при създаването на моя бъдещ продукт. Много години научен труд ще бъдат вложени в него, защото науката създава красота!“.

От написаното става ясно, че следобедите на брюнетката, която е омъжена за футболиста на Славия и бивша звезда на Левски Дарко Тасевски преминават в БАН в разработване на личен продукт.

Миската, която е майка на три деца, завърши с отличие бизнес и биопредприемачество в Софийския университет, припомня „Телеграф“. Ромина винаги е била еталон за красота -  една от малкото естествени носителки на титлата Мис България. Последната година тя демонстрира и нова визия, като подстрига дългата си коса мъжки фасон, което я направи още по стилна, модерна и сексапилна, твърдят феновете й.

3 Коментара

Влади

преди 3 години

Страхотна! Много различна от всички тук "спрягани "звезди

Коментирай

ами

преди 3 години

Нищо от казаното от нея не намеква дори, че е почнала работа в БАН. А че си е поръчала и участва в разработването на свой крем или подобна козметика. Колкото и да е умна, никой не си мисли, че човек като нея с 3 деца и свикнала на друг начин на живот ще стои по цял ден в БАН, срещу ниска заплата и само за едната слава.

Коментирай

Дзен

преди 3 години

Няма значение. С 3 деца е съумяла да завърши образованието си и да започне свой проект. Щом е наела учени от БАН значи е финансирала работата им, което заслужава адмирации!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.