Мис Ловеч държи Али Соу на „Армията”

https://hotarena.net/lubopitno/mis-lovech-darji-ali-sou-na-armiiata HotArena.net
Мис Ловеч държи Али Соу на „Армията”

Знойна красавица държи звездата на „ЦСКА” Али Соу на „Армията”. Прелестната Габи, която е на 19 години и е бивша мис Ловеч, здраво е закотвила гамбиеца в тима на червените и той не иска да напусне, научи HotArena.

Нападателят отказа категорично няколко оферти за трансфер в чужбина заради 19-годишната красавица. Двамата имат връзка от няколко месеца и вече живеят заедно в столичен баровски комплекс.

Към Соу вече имаше няколко предложения за трансфер, но именно новото му гадже е една от основните причини да ги откаже.


Красавицата Габриела изглежда повече от предизвикателна. Тя нашумява още като 16-годишна, когато е избрана за най-красиво момиче на град Ловеч.


Габи е доста разкрепостена и не се притеснява да разкрие щедро прелести. Тя има няколко фотосесии, в които без никакъв свят позира без дрехи, пише „България днес”.


Въпреки че е още в крехка възраст, хубавицата вече си е правила куп корекции. Тя е увеличила устни и бюст, а резултатите са шеметни.


А тийнейджърката безспорно се нарежда сред най-знойните футболни половинки. Връзката на Габи се отрази положително и на Соу на терена.


Футболистът буквално е като машина на терена. Той вкара гол на Ботев на дербито за Купата на България.


А гаджето му изгледа на живо и сблъсъка със „сините” при дербито с „Левски”. И радостно викаше за любимия си при всеки негов гол.



Габи яростно брани Соу и от расизма. Тя подкрепя протестите срещу насилието над цветнокожи, започнали след убийството на Джордж Флойд от страна на полицай в САЩ и настоява за равни права за всички раси.

Според слуховете, двамата с Али Соу са се запознали в столично заведение. От тогава често са заедно по купони, като последно празнуваха рождения ден на гамбиеца в Слънчев бряг, непосредствено преди дербито с Левски.


 

5 Коментара

:)

преди 3 години

Aaaaa,още не станала ''красавица'',още трябва да си напомпа джуките да станат колкото неговите та да са в "хармония".

Коментирай

Плаща човека, получава

преди 3 години

.....”любоФ” с основно физическа консумация

Коментирай

Курва

преди 3 години

Тази малката е толкова гнусен боклук че просто нямам думи,тоя ще е поредния който ще й разпори гъза и ще си тръгне

Коментирай

Бляк

преди 3 години

Много неприятно момиче, на 19, а прилича на 30 годишна. За съжаление обаче това в практика.

Коментирай

ами,

преди 3 години

Дано поне като си тръгне не остави потомство у нас.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.