Мис Македония 2018 Биляна Шкортова бе специален гост на грандиозен финал на конкурс за красота! Красавицата влюбена в българин!

1285
29 Октомври 2018, 11:47


Церемонията по награждаване на най-прелестните момичета от цял свят се състоя на 19 октомври в луксозния столичен Club MEGAMI. Най-красивата македонка дойде в България специално, за да награди участничките.

 

Прелестната дама събра погледите на всички присъстващи, когато се качи на сцената. За своята визия тя беше заложила на невероятно стилна и елегантна дълга рокля в сиво, обсипана с цветя. Сияеща от щастие, тя сподели, че за нея е изключителна чест да бъде специален гост на конкурс от такава световна величина.

 

Lady Universe 2018 стана Лейди Прибалтийски държави Алиса Мисковска, която бе наградена лично от организаторката на конкурса топмодела Цвети Разложка. Мис Македония 2018 Биляна Шкортова пък награди четирите подгласнички: Лейди САЩ, Лейди Латвия, Лейди Ямайка и Лейди Корея.

 

Биляна е популярна и в България, точно затова именно тя беше натоварена със задачата да връчи короните на четирите подгласнички на конкурса „Lady Universe 2018”. HotArena научи, че уникално красивата македонка е влюбена в българин. Нещо повече - Шкортова и мъжа на сърцето й след конкурса са посетили Банско и Велинград, където са се насладили на превъзходна почивка в най-добрите СПА хотели в двата града. 


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени