Мис Тигрова превзема Америка

1462
06 Ноември 2018, 10:28„За к`во да правим клипове за нашето село, където пишат само хейтъри. Няма да направя повече нито един за вас. В нито един мой клип няма да има дума на български. Ако искате, наемайте преводачи!” Така мис Тигрова обяви, че слага край на интернет кариерата си по българските земи, научи HotArena.Вместо това колоритната влогърка е решила да става популярна в САЩ. И дори вече има фейсбук страница на английски, в която има „цели” 17 души последователи.


Брюнетката е сърдита, че я взимат на подбив и често й отправят негативни коментари. Затова е и пренасочила усилията и вниманието си да трупа популярност отвъд океана.

„Българската аудитория не ме интересува. Вие не сте достойни. Намирайте си друг отдушник на вашите ежедневни проблеми”, заяви още брюнетката.


Мая, както е истинското име на брюнетката, вече се е заела да покорява Америка и е убедена, че ще сбъдне американската мечта, пише „България днес”. Тя обаче крие новия си Фейсбук проект, от страх, че може да бъде налазен от тролове и хейтъри.


Вече имам 17 американци в моята страница. Те ще станат 17 милиона. Вие няма да намерите страницата, а аз няма да ви я покажа, защото тя е само за чужденци. Само в един американски щат има хора колкото три наши държави.

Моята стратегия да стана известна в САЩ ще бъде успешна, щом само за 1 нощ съм привлякла 17 души. И няма нито един българин там”, кълне се брюнетката.

Мис Тигрова стана известна покрай любовните си драми с друг интернет герой–Цецо Боклука. Докато тя се жалваше на цяла България, как той я пребива, но въпреки това тя остава с него, нейните терзания бяха следени от над 50 000 последователи.

Днес има само 17, но са американци!Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хуйо Балкански
преди 6 месеца
0
Миче, много си проста!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени