„Мисис баба“ Дони Чачова след изневерите на съпруга си: Няма връщане назад! Развод!

https://hotarena.net/laifstail/misis-baba-doni-chachova-sled-izneverite-na-sapruga-si-niama-vrashtane-nazad-razvod HotArena.net
„Мисис баба“  Дони Чачова след изневерите на съпруга си: Няма връщане назад! Развод!

\"Няма връщане назад! Прекалено е силна болката ми в момента, за да коментирам каквото и да е било. Всичко вече съм изрекла.\"  Това сподели пред „България Днес“ носителката на титлата „Мисис баба“ Дони Чачова, която е категорична, че развод ще има и е въпрос на време нещата да стартират.

50-годишната красавица случайно попада на любовни чатове на съпруга си Стойно Чачов с различни жени, които датират от близката година-две от брака им продължил четири години. Блондинката пусна своя гняв в интернет, като го подкрепи с доказателства от телефона на съпруга си.

„Отново съм Василева. Да, точно така започва моята 2021г. – с развод. По-унизително не съм се чувствала никога в живота си. Оказа се, че съм живяла 4 години в пълна заблуда. Оказа се, че съпругът ми е имал паралелни връзки през цялото време, през което сме били заедно. Оказа се, че съм била за посмешище на поне половината град Стрелча, тъй като не мога да си представя никой да не е знаел за връзката с колежката му – Н.Ф.

Да подчертая, тя е само една от многото. Оказа се, че аз явно съм му била необходима единствено като параван, за да си изгради имидж на нормален семеен мъж, какъвто явно не е. И понеже на него една жена не му е достатъчна, аз се оттеглям и го оставям да си живее по неговия начин. Няма драма, просто не ни съвпада виждането за семейство, ценности, морал, уважение, достойнство и т.н. Можете да си го вземете, дами. Само не знам как ще си го разделите, че сте доста. Тук може би трябва да ги тагна всички? Няма да е трудно, защото повечето са ми в приятелите. Каква наглост!

Не пиша този пост, за да давам обяснения, такива не дължа никому, а за да предупредя всички наивни жени, като мен, да бъдат по-бдителни, по-мнителни и да слушат инстинктите си. Това не е тема, която трябва да се замита под килима. За това трябва да се говори открито. Сигурна съм, че много жени са изпадали в подобна ситуация, чувстват се унижени, предадени и се срамуват от това. Но други са тези, които трябва да носят срама!

Аз съм била сляпа и глуха за случващото се около мен, въпреки че имах подозрения още преди малко повече от година, и съм го споделяла с най-близките ми. Но нали знаете, че има Бог, който се грижи за всичко и когато упорито отказваме да приемем истината, точно той ни отваря широко очите. Така и стана. Докато очаквах съпруга ми да дойде и да ме изненада за Бъдни вечер у дома, той си пишеше с няколко жени едновременно. Същото се случи и на Коледа …

А как разбрах аз ли? Съвсем случайно, докато ми помагаше да подреждаме къщата за Бъдни вечер, дъщеря ми видя стария телефон на съпруга ми и пожела да го зареди, за да сложи нова карта и да го ползва като служебен. Още като го включи и започнахме да гледаме как той си пише с Н.Ф. и още една жена Н.К. едновременно в реално време. Аз все още не вярвах какво ми се случва. За няколко часа, дъщеря ми успя да извади историята от всичките му чатове за години назад. Това което почувствах след като прочетох само малка част от съдържанието, се нарича ШОК! Следващите няколко дни аз гледах чатовете и знаех къде ходи и какво прави всяка минута, тъй като той информираше любовницата си и новите си завоевания подробно. Когато се уговориха с Н.Ф. и отидоха в Старосел на любовната си среща аз стоях и гледах екрана и все още не исках да повярвам. Няма да ми стигне цял живот да асимилирам с какъв изпечен лъжец съм живяла. На никого не пожелавам да изпита болката и срамът, които изпитах аз! Никога и на никого!

На някои хора не им върви в любовта и това е! Спирам до тук, защото се унижих достатъчно, а ще са ми нужни сили, за да осъзная и преживея случващото се.

Няма сила на земята, която да ми попречи да следвам мечтите си и да продължавам да развивам идеите си. Нали знаете, някои рушат други градят. Аз ще продължа да градя себе си, ценностите си, бранда си, и моята мисия. Защото не е важно колко си красив отвън, ако не си красив отвътре! Започвам новата си година начисто. Бог да е с мен! И за да не бъда голословна, ще покажа само една много малка част от това, на което станах свидетел. Изводите ги оставям на вас. Бъдете здрави и най-важното БУДНИ!!! И ако не сте достатъчно дигитално грамотни, внимавайте къде си оставяте телефоните!!!“, пише Чачова.

От своя страна екскметът на Стрелча, Стойно Чачов обясни че няма да коментира ситуацията.

\" Само нас касаят тези отношения и двамата ще решим тепърва какво ще правим\", споделя селският левент. Чачов е бивш кмет на Стрелча издигнат от АБВ. Благодарение на съпругата си той станат политик и целият имидж, който съградиха двамата бе плод на усилията на жена му Дони Чачова.

14 Коментара

абе,

преди 3 години

Хайде стига вече с тази чалгарска''драма".

Коментирай

hhhhhhhh

преди 3 години

Кво ни занимавате с тая? Стана ни ясно, че си търси мъж, ама не иска да ѝ изневеряват - демек мъж за нея няма. Да посети сексшоп и да се запаси с играчки. 'Прякорът" ѝ подсказва, че ще има нужда и от лубрикант.

Коментирай

Зизи

преди 3 години

Ама, че безмозъчна овца, защо си споделя личните драми още повече се излага, да си беше мълчала щяха да знаят само бабите на село с които ходи мъжът и

Коментирай

8===========>

преди 3 години

"По-унизително не съм се чувствала никога в живота си.", явно прави скучен секс...

Коментирай

до Зизи

преди 3 години

Не можа ли да схванеш? Разказва всичко това не за да защити себе си, а за да унижи бившия си мъж. И с право. Браво на нея, силна, умна жена, с достойнство!

Коментирай

I

преди 3 години

Браво! На него му се Падаше! Само дето не трябваше да изкарва инициалите на жените, не са и изнасилвали мъжа. Тях са си ги мислят техните мъже.

Коментирай

жив гений

преди 3 години

Този е жив гений... с тази прическа и външен вид да върти 4 жени.....ама много съм впечатлена

Коментирай

1

преди 3 години

Жената информира ,за да се съберат сродни клоуни....лъжат, а в къщи по -ниски от тревата...Има и едни други хора, които не понасят фигурата клекнал в живота...та затова е поста и ....

Коментирай

абе,

преди 3 години

Донке,още като ти е предложил брак трябваше да ти светне червената лампичка,че не читав.Кой млад,свестен мъж ще иска да се жени за по-възрастна жена с големи дъщери и внуци,без да иска свои деца? Ама суета,въобразила си че си хванала Господ за шлифера.

Коментирай

А,

преди 3 години

Кои са другите две, освен Донка и Неделинка?

Коментирай

А,

преди 3 години

цЕлО глобално село трябва да научи ''драмата'' на Дони и съперниците и:)

Коментирай

Ивон

преди 3 години

Само един конкурс не сте провели още под правилното име - "Мис Крокодил" !

Коментирай

Мария

преди 3 години

БАБАТА ДА ОТИВА ДА СИ ГЛЕДА ВНУЦИТЕ

Коментирай

Roni

преди 2 години

Тая мъж не си намери, все излъгана и изоставена остава, то и затова толкова опити за самоубийство има. Да се замисли малко за какво и се случва всичко това

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.