Мисис Баба се стъкна с годежната рокля на свекърва си (Фото)

https://hotarena.net/az-jenata/misis-baba-se-stakna-s-godejnata-roklia-na-svekarva-si HotArena.net
Мисис Баба се стъкна с годежната рокля на свекърва си (Фото)

Носителката на титлата „Мисис баба“ Дони Чачова отмъкна годежната рокля на своята свекърва, видя HotArena.
 

Преди време помагах на свекърва ми да разчистим един стар гардероб. Тя отделяше дрехи за изхвърляне и аз ги разглеждах от любопитство. Видях една уникална плетена рокля и и казах, че ще я взема за да я нося. Тя се засмя и ми каза - тази рокля е по-голяма от съпруга ти, всъщност това е годежната ми рокля. Не ми повярва, че ще я нося, разбира се... Изпрах я, изгладих я и ето, сега ви я представям. Винаги съм се гордяла с това, което са правили нашите майки и баби! Винаги! Разровете старите гардероби, приятели, може да откриете истински съкровища“, пише Чачова в официалния си профил в социалната платформа Фейсбук.


В мрежата тя споделя още кадри от специална фотосесия, запечатала тоалета. „Не е ли прекрасна, приятели“, реторично пита Дони, която получава редица ласкави коментари от приятелите си в уебпространствотo, пише Телеграф. 

5 Коментара

Миска

преди 3 години

Много неприятна стара женица... изкуствена и фалшива

Коментирай

:)

преди 3 години

И смешна...

Коментирай

Надя

преди 3 години

Дамата е естествено красива! Уважава себе си и полага грижи да изглежда добре! Излъчва увереност.Щастлива е ! Роклята е ретро,но не бива да се изхвърля. На подходящо място и време ще стои добре. Харесва ми.

Коментирай

:)))

преди 3 години

гОлемата "титла" Мис Баба...и бивша любовница на Вальо Топлото. Обикновена златотърсачка, добре че успя да хване поне баламурняка кмет.

Коментирай

Мис вуйна

преди 3 години

той май я изритал бившия кмет. Тя тази парцалана на кого не е била любовница?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.