Мисис България Моника Минкова хвърли поредната провокация (Снимки)

https://hotarena.net/lubopitno/misis-balgariia-monika-minkova-hvarli-porednata-provokaciia HotArena.net
Мисис България Моника Минкова хвърли поредната провокация (Снимки)

Носителката на титлата Мисис България 2020 Моника Минкова отново ще нажежи публичното пространство. Красавицата взе участие в най-новия клип на попфолк звездата Александра, чиято премиера ще е днес в 18 часа.

Според запознати, които вече са имали възможността да видят видеото, най-одумваната в последния месец миска се появява в доста провокативни и секси кадри. Моника Минкова спечели титлата „Мисис България Свят“ на тазгодишния конкурс „Мисис България 2020“. Тя отнесе як хейт и нападки, че е прекалила с пластичните операции. Моника обаче е в мир и хармония със себе си и заявява, че не се вълнува от хорското мнение. В клипа Моника за пореден път показва, че няма защо да се притеснява от външния си вид.

Моника Минкова е собственик на салон за красота „Енигма“ във Враца. Най-голямата й гордост са двете й момчета на 7 и 3г. Наскоро Моника се включи и в кампанията на конкурса „Мисис България 2020“ в подкрепа на толерантността.

 

5 Коментара

4444

преди 3 години

Веднага да закрият "мис България " и националния по футбол!

Коментирай

Сиси

преди 3 години

Че как си гледа децата и бриши по конкурси и сесии. С две малки деца трудно се съчетава работа и отглеждане.

Коментирай

баста

преди 3 години

Тази да прекръсти салона си за грозота на "Дзвер".Влизаш нормална,излизаш урод.

Коментирай

.s

преди 3 години

Изправеното момиче до нея е по-красиво, защото е малко по-естествено от нея, с не чак толкова надути устни, невъзможност за усмивка и стремеж към перверзно излъчване като миската.

Коментирай

абе,

преди 3 години

Същото порно клише е...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.