Мисис България се потроши в Сеул

https://hotarena.net/laifstail/misis-balgariia-se-potroshi-v-seul HotArena.net
Мисис България се потроши в Сеул

Валери Стефанова пропадна от 555-метрова сграда, върна се в България на инвалидна количка

Носителката на престижния приз “Мисис България Вселена” се е разминала на косъм от смъртта по време на световния форум в Корея. Тя е преживяла тежък инцидент, падайки от най-високата сграда в Сеул – цели 555 метра. “Трябваше да бъде красива фотосесия от върха. Стигнах до там по стъклен мост, може би около 20 метра. Бях толкова уплашена, че не видях единствената дупка по пътя. Пропаднах, влязох в нея с единия крак, другия ме задържа. Посинях за минути, качиха ме на инвалидна количка и ми съобщиха, че не мога да отида в Токио. Приеха ме в болница, с дни не ставах”, коментира Стефанова.

Според миската първата диагноза е сгрешена. “Самата мисъл, че това е най-високата сграда в Корея, изобщо, ме плаши. Прегледаха ме. Казаха ми, че имам извити връзки на коляното. Имах натъртвания и охлузвания. Оказаха ми нужната помощ на място, пратиха ме обратно в България. Беше неприятно, върнах се, продължих възстановяването, но към днешна дата няма особено подобрение – кракът ми все още е подут и ходя трудно. Потроших се за едната снимка, чак е невярващо”, казва още тя. На върха е трябвало да се снима с половинката си – пилот на Ферари. Двамата искали да запечатат красивия момент, Стефанови била толкова ентусиазирана, че тръгнала първа. “Вървях и гледах само напред. Гледката под краката ми беше смразяваща. Усещах как ще изпусна телефона. Обърнах се за миг назад, само за да проверя къде е и това беше грешната стъпка”, допълва Валери.

Инцидентът контрира няколко пътешествия и работни ангажименти на Мисис България. Но това, което истински спъва е стопроцентовата й изява на световния форум, откъдето се върна с три награди – в категория за активност, презентация и костюм. Припомняме, че на подиума тя дефилира с българска носия на 150 години.

2 Коментара

1

преди 1 година

Като по чудо е жива от толкова метрова сграда.

Коментирай

ха ха

преди 1 година

Чети бе чукча преди да пишеш.Тази патица не е паднала от сградата.Суетата и я побутнала в една малка дупка в която си е заклещила крака,защото е искала да се снима в името на фукнята.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.