Миската, която оплю Азис и чалгата, се учи да оперира върху свински крачета

04 Май 2023, 07:00


Миска, която учи за лекар оперира  свински крачета!

 

Това сподели Алейна Ембие от Свиленград, която преди година се бори за титлата за най-красива българка.

 

Момичето учи в медицинския университет в Пловдив и част от обучението й е да прави разрез и шевове по истинска кожа. Тъй като няма нужния опит да работи върху хора, Алейна се упражнява върху отрязани крачета от прасе. Участничката в „Мис България“ 2022 показва кадър от операционната маса, като се вижда, че отлично се справя със зашиване на разрезите.

 

Преди време Алейна бе обявена за най-красивата неомъжена дама в Свиленград и така се класира за финала на надпреварата по хубост, където се бори с момичетата от цялата страна. Тя не успя да сложи короната на главата си, но сбъдва мечтата си да учи медицина, писа „България Днес“.

 

Преди три години, тогава единадесетокласничка в училище „Д-р Петър Берон“ в Свиленград, тя завоюва първо място в националния конкурс „150 години българска национална революция“ с есе на тема „Аз съм Левски. Вдъхновяващата й творба се споделя в интернет пространството и за няколко дни събира хиляди одобрителни коментари. Абзацът от есето й "Днес задимените кафенета ще чуете гласа на Азис и напъните на новоизлюпена фолкаджийка, облечена като за магистрала", привлича вниманието, защото ученичката сравнява националния идол с актуалните в наши дни имена.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени