Миски чистят по дупета (Снимки)

https://hotarena.net/laifstail/miski-chistiat-po-dupeta HotArena.net
Миски чистят по дупета (Снимки)

Палавите девойки спретват еротично шоу в чалготека в Студентски град в столицата, което дълго време ще се помни.

Момичета по дупета и напираща да изскочи от сутиените гръд влизат в различни роли, за да забавляват гостите на нощното заведение. Представлението започва в малките часове на нощта и купонджии коментират, че чакането си е заслужавало.

В една от сцените силиконовите моми грабват метли и парцали и започват да чистят сцената, като предизвикателно лягат, надупват се и се закачат с мъжете с ококорени погледи. В друга изява девойките си спретват танцувално влакче, като не се посвеняват да се докосват по интимните части на телата си. Има и музикална програма, в която изкусителки хващат микрофона и влизат в ролята на фолкпевици, като на моменти гласовете не им се получават, но със сигурност на визия го докарват, писа \"България Днес\".

Армията от силиконки е предвождана от тяхната генералка, пардон шефка, Мариана Маринова. Тя не участва в разголеното шоу, но от първия ред наблюдава как колежките й по гърди показват артистичните си възможности. Силиконовото парти беше обявено предварително от чалготеката и очаквано предизвика огромен интерес. Съществува вероятност такива голи шоу програми да се провеждат и в курорти по морето, където през следващите летни месеци ще има повече хора - очакват се и чужденци въпреки пандемията. Палавите дами са готови с нови идеи, с които да забавляват мъжете, без да прекрачват границата на пошлостта. Има и възможност да бъдат включени хора от публиката, които да бъдат поставяни в различни ситуации и да се препотят от сексбомбите около тях.

6 Коментара

......па

преди 2 години

Грозотии очаяно търсят клиенти е това "шоу".Долнопробна работа.

Коментирай

hhhhhhhh

преди 2 години

Те тези девойки точно на чистачи мязат. Ама със силикон - демек са посвирили в кенефите и шефът е подарил цици, че да има кво да мачка.

Коментирай

Ужас

преди 2 години

Много грозни! Явно хубавите са в Дубай на почивка!

Коментирай

......па

преди 2 години

Същите дзверове като предводителката им Мариана Маринова.То и затова в "Черешката на тортата"децата и стресирани,че майка и с каква пошлост си изкарва прехраната.

Коментирай

е

преди 2 години

"Без да прекрачват границата на пошлостта"? Хаха, че то точно те са я прескочили както се вижда - жалко и за тях и за публиката им. Г-жа Маринова - спрете да налагате и нормализирате такова поведение и външен вид. Със такива стремежи тези момичета не ги чака нищо добро и смислено в живота.

Коментирай

Оли

преди 2 години

Това мис урод ли е? Най кефят дебеланата и окорената костенурка. Кой уважаващ се човек ще присъства на това долнопробно фиаско на селски отрепки

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.