Миските Роси Иванова и Наталия Гуркова - ненадминати по красота и класа до днес!

https://hotarena.net/laifstail/miskite-rosi-ivanova-i-nataliia-gurkova-nenadminati-po-krasota-i-klasa-do-dnes HotArena.net
Миските Роси Иванова и Наталия Гуркова - ненадминати по красота и класа до днес!
Повече от 10 години след спечелване на титлата \"Мис България\" от Роси Иванова и 20 години след като Наталия Гуркова се окачи с короната все още двете красавици са ненадминати по красота в България.

Макар да са по-възрастни от настоящите носителки на титлите \"Мис Плеймейт\" и \"Мис България\", все още не е намерена миска, която да спечели общественото одобрение така, както Иванова и Гуркова.
Наскоро Наталия имаше рожден ден и по този повод колежката й Роси я поздрави в своя инстаграм профил, а коментарите след рождения ден не закъсняха. Феновете на конкурсите за красота веднага отбелязаха, че двете красавици изглеждат в пъти по-млади и красиви от настоящите носителки на титли - Тамара Георгиева и Нора Недкова.

Грацията на Наталия и Роси им печели слава и днес, повече от 10 години след като спечелиха титлата, за разлика от настоящите миски- еднодневки. Животът на Наталия е известен, Гуркова е омъжена за богат сръбски бизнесмен, от който има деца. Говори се, че сърбинът е търговец на диаманти. Около Роси Иванова, обаче винаги са бушували тайнства и слухове. Най-красивата \"Мис България\" е забърквана с не един и двама мъже, премина през новини за наркозависимост, които бяха отречени, все още няма деца, но до скоро й бе преписвана връзка с гръцкия певец - Никос Вертис.

Наталия вече не живее в България и сравнително по-рядко се засича на светски събития. Роси Иванова продължава с времето да държи позицията си на най-търсен модел за ревюта и днес също участва в дефилета и музикални клипове, сред които последната песен на Анелия - \"Зоопарк\". За сравнение Нора и Тамара намират място само в жълтите вестници.

9 Коментара

ХРИСТИН

преди 5 години

Класааа...не им я знам каква е предвид това,че всичките ни миски са един дол дренки,но за красотата им няма спор :)

Коментирай

Интервюта

преди 5 години

Няма място за сравнение с онези простакеси Тамара и Нора, даже е смешно как може да канят тях на интервюта, а тези красавици - не.

Коментирай

.

преди 5 години

Гуркова, с тази голямата глава, никога не съм я харесвала особено. Но е вярно, че сравнението с онези двете е много неуместно.

Коментирай

Факт!!!

преди 5 години

100000% най-красивите ни Мис до момента сред Мис България , а с онези курвета наблъскани със силикон и перверзни мутри от Мис Плеймейт човек трябва да е психясал, за да прави сравнения. Роси Иванова и Гуркова си остават ненадминати до момента, а Жени Калканджиева и тя не може да се сравнява с рях

Коментирай

Бебсън

преди 5 години

Еталони за българска красота и до днес, жалко, че в последните години се избират за Мис платени изкривени проститутки, а не истински красиви жени като Наталия и Роси Иванова и двете са неуспоримо много красиви

Коментирай

Neshto ne si v chas , pregledai si ochite i tikvata

преди 5 години

Kude vidq , che Gurkova imala “ golqma glava” sigurno si gledal/a tvoiata v ogledaloto... na jena kato neq da kajesh , che glavata e golqma prosto e smehotvorno

Коментирай

Megi

преди 5 години

Има толкова красиви момичета в България,но не се явяват на конкурси,защото нямат финансови възможности.Не е само София.Тези двете са хубави,но нищо кой знае какво.Има много като тях,че и още по-красиви.

Коментирай

rady_pl

преди 5 години

nenadminati sa i po kurvalak ! xaxa, naistina sa nai hubavite miss BG , no i dvete sa prostitutki.......

Коментирай

Veneta

преди 5 години

Роси Иванова E mnogo på krasiva

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.