Мистерия: Благо Джизъса 4 дни не се прибрал при новата си жена

16 Октомври 2022, 14:00


Благой Георгиев и Полина Спасова действително са се били разделили, но само за няколко дни. Младото семейство се е скарало жестоко, защото бившият футболист е отишъл да играе карти и не се е върнал в продължение на цели 4 дни. Това вбесило младата булка Полина, която му вдигнала грандиозен скандал. Не е ясно къде се е запилял Благой за няколко дни, но разярената му жена все пак му простила и двамата продължили да са семейство, научи „Уикенд”. В момента младото семейство е на поредната си почивка с цел да си оправи взаимоотношенията.

 

Преди дни бившата съпруга на най-набожния футболист също реши да проговори. Есмер даде възможност на своите последователи в социалните мрежи да й задават въпроси. Не липсваха и такива, които засягаха отношенията й с Благой, както и неговите с общото им дете Елай. Питанията „Елай вижда ли се с Благой? и „От колко време Благой не е виждал сина си“ получиха еднозначен отговор „не“. Някои от последователите на рускинята бяха по-настоятелни и се поинтересуваха дали нашенецът поема поне финансовата грижа за отрочето си, но и тук отговорът бе „не“.

Така Есмер официално призна пред аудиторията си, че бившият й не участва по никакъв начин в отглеждането на детето им. Нещо повече, татарката сметна за необходимо деликатно да напише, че когато един мъж е слаб, той се опитва да убеди жената, че причината за всичките им проблеми се крие в нея. Прекалено многото въпроси, свързани с бившия й съпруг, изненадаха рускинята по един доста неприятен начин. Поради тази причина тя намери за необходимо да запише видеообръщение, в което ясно да обясни, че много отдавна е забравила, че футболистът съществува и е неприятно изненадана от факта, че продължават да я занимават с него.

„Дори не си спомням за този човек, той не означава нищо за мен“, обясни в клипа хубавицата и помоли феновете си да спрат да й задават въпроси, свързани с него. Тя добави, че няма лоши чувства към него и му пожелава всичко най-хубаво, но много отдавана е спряла да се интересува от каквото й да е, свързано с него.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хехе
преди месец
0
потресаваща е масовата липса на самоуважение и ценностна система при момичетата и техните семейства! Никакво достойнство, дори нямат елементарна представа как трябва да изглеждат взаимоотношенията между мъж и жена! В Русия поне му показаха дебелия край и го изритаха като мръсно куче, ама там хората знаят какво значи семейна чест и дъщеря. Тук родителите сами плащат всичко и приемат безропотно публичните подигравки с децата им. Един баща не е постъпил като мъж да му обясни на благойчо как трябва да се отнася с жена си. И резултатът е видим...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени