Мистерия преди делото: Чеченеца потъна вдън земя!

05 Юли 2023, 07:53


Петко Караилиев-Чеченеца изчезна. Пловдивчанинът, който бе пуснат наскоро от ареста на Второ РПУ в Пловдив, не се е мяркал никъде на публични места в родния си град и никой не може да каже къде се намира злополучният инфлуенсър.

На въпроса къде е Чеченеца в момента, неговите познати само вдигат рамене и казват, че нямат никаква представа. Телефонът на инфлуенсъра мълчи, установи още "България Днес".


На 3 април т.г. Петко Чеченеца, съгражданинът му Тодор Чалъков - Тошо Куката и Емили Тротинетката заснеха скандалния клип, заради който се озоваха зад решетките. На видеото блондито от Плевен разхожда като куче на каишка из пловдивски мол 22-годишния Денислав Делчев. Още на другия ден учителка на младежа и варненец с будна гражданска съвест биха тревога, че Денислав е бил ученик със специални образователни потребности, лесно внушаем и манипулируем, който е бил склонен от Чеченеца и Куката да играе ролята на четириного в клипа. В хода на образуваното наказателно производство срещу тримата обаче се установи, че Делчев няма диагностицирано психическо заболяване и следователно отговаря за постъпките си. Въпреки това пловдивските съдии дадоха ход на процеса, в който през есента Чеченеца, Куката и Емили ще се изправят като подсъдими за хулиганство.


"Не общувам с Петко. Почти не се виждаме. Той си има свой живот, аз - мой. Няма представа къде е и какво прави", заяви пред "България Днес" Димитър Караилиев, братът на Чеченеца.

Емили разхожда на каишка Денислав, Куката и Чеченеца й асистират
Емили разхожда на каишка Денислав, Куката и Чеченеца й асистират

Той допълни, че едва ли и тяхната майка - Милка Караилиева, ще пожелае да коментира случая, и се оказа абсолютно прав. Жената отказа да каже каквото и да е, като изпрати картинка с красноречивия според нея надпис: "Измислиците се разпространяват свободно там, където няма знания". Тя обаче забравя да уточни, че нито мълчанието, нито премълчаването работят в полза на знанието.

 

Майката на Чеченеца - Милка Караилиева
Майката на Чеченеца - Милка Караилиева

И приятелката на Петко Чеченеца - Ани, която преди два месеца се появяваше през ден в медии и социалните мрежи, за да го защити, в момента е "господарка на мълчанието". Приятели на двойката допускат, че тишината около Чеченеца е продиктувана от съвет на юристи, които са им напомнили, че каквото и да кажат, всичко може да бъде използвано срещу тях и да повлияе и на хода на самото дело, и в крайна сметка и на решението на магистратите. Явно всички от близкото обкръжение на грамадния мъжага са се притаили, за да не би да му навредят, водени от старата поговорка, че "куче, което не умее да лае, само вкарва вълка в кошарата".

Петко Чеченеца с приятелката си Ани
Петко Чеченеца с приятелката си Ани

Единствената, която се осмели да застане пред медиите след освобождаването си от ареста, бе Емили Тротинетката. Пред "България Днес" тя оневини не само себе си, но и Тошо Куката и Петко Чеченеца. Според нейната версия "отидохме в Пловдив заедно с моите любими хора Тихомир и Елизабет. Основната покана към нас беше от Тошо Куката, след това от Чеченеца да се снимаме в някакъв клип, но тогава още нямахме представа какъв ще бъде той. Не знаех, че ще участвам в клипа с кучето, мислех, че ще правим обикновен клип с поздрави", разказа трансмомичето.

"Изведнъж, както си седяхме и си общувахме на приятелски начала в мола, разбрах, че организаторът на клипа и на всичко около него е Стоян Карапанов. Той дори е накарал Тошо Куката да се снима в този клип. Куката се съгласява и след това дава идея и на нас."


По думите на гаджето на бившия културист от "Фермата" Тихомир-Мелиса Рангелов главен виновник за гаврата с младежа Денислав е именно въпросният Стоян Карапанов.

"Не го познавам лично, не съм го виждала, не знам с какво се занимава. Знам само, че е обявен за общонационално издирване и още не могат да го намерят. Той се е укрил. Той е инициаторът, той е извършителят и се укрива в момента", поясни Тротинетката.


Засега за Карапанов е известно само, че е от пловдивско село, занимава се със създаване на клипове и е участвал в някои от тях с периферни роли.


"Между другото, смятам, че Чеченеца няма почти никаква вина. Той е много наивен и добър човек. Приятелка съм с майка му и с приятелката му Ани. Смятаме с Чеченеца и Тошо Куката, с майките им, с Елизабет и Тихомир да наемем силен общ адвокат и заедно да осъдим държавата в Страсбург", закани се Емили.


Може би, преди да отправя подобни заплахи, Емилито и останалите герои във въпросния злополучен клип трябва да преосмислят собственото си поведение.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
КИТЛЕР
преди 2 месеца
0
Тази долна зган е за бЕсиЛотО
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Лупи
преди 2 месеца
0
Е, дека може да изчезне тоз утрепания? Ами, онуй чучело до него? хахаха ма то същото в главата като Чъки- куклата убиец! хахахахахх , ох, много смешно!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Xmen
преди 2 месеца
0
Тука на снимката ТРОТИНЕТКАТА е ТРЕПАЧ ....!!!!!!! С такъв поглед се взима психото за каране на самолет Кърти
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени