Митака от „София ден и нощ“ със специална мисия и тлъст хонорар във „ВИП Брадър“

https://hotarena.net/lubopitno/mitaka-ot-sofiia-deni-i-nosht-sas-specialna-misiia-i-tlast-honorar-vav-vip-bradar HotArena.net
Митака от „София ден и нощ“ със специална мисия и тлъст хонорар във „ВИП Брадър“

Актьорът Кристиан Кирилов, по-известен като Митака от \"София ден и нощ\", влиза в къщата на ВИП Брадър тази неделя. Продуцентите са предложили тлъст хонорар на младия плейбой, издават хора от екипа.

Участието на мускулестия мачо със сигурност ще качи рейтинга на шоуто до небесата, убедени са в светските среди. Неговата мисия вероятно ще бъде да провокира представителките на нежния пол с чар и мускули.Името на Кирилов нашумя в последните години около телевизионната поредица “София ден и нощ”. В сериала персонажът му Митака се утвърди като най-харесвания сред публиката. Не случайно именно той издуха едни от най-добрите родни актьори и беше обявен за любим актьор на Нова телевизия.

През новия сезон събитията в Къщата ще се случват според волята на жените, а съквартирантите ще изпаднат в ситуации, които надхвърлят и най-смелите им фантазии за преживяването, наречено „ВИП Брадър”. Матриархатът в ефира ще разбие всички клишета и ще надхвърли всички очаквания тази есен.

5 Коментара

first

преди 5 години

I kato spre hapchetata i testosterona, kvo shte stane.....?

Коментирай

гуца от сунгурларе

преди 5 години

Ще става сеир, като почнат да му вадят кирливите ризи и мъжете с които е спал :d

Коментирай

devil

преди 5 години

хахаха актьор ли е вече?!? аз мислех, че е комплексирано жиголо

Коментирай

Смешник

преди 5 години

Махайте го този селски бек с отвратителен диалект...!!!!

Коментирай

Sis

преди 5 години

Гуце, ако влезе, дай информацията тук с кои известни мъже е бил. Той трябва да е пълен непукист ...че след като влезе ще излезе истината наяве и образа му на голям плейбой ще се сгромоляса. Селска история. А Папи Ханс дни преди старта на шоуто сам си каза, уж че само за 10 месеца. Предвидил е, че ще излезе наяве. А Митко ще го орезилят. Пусти пари.....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.