Митьо Крика изпълзя от забравата и рече: И в Англия знаят кой съм аз!

1930
27 Ноември 2018, 15:11


Димитър Ходжев – Крика от години живее в Лондон, където работи като охрана и учител по физкултура. Вече може да се похвали с английска диплома за преподавател, узна HotArena.

 

Митьо признава, че си е взел билет за Англия и заминал, без да има представа какво ще работи и къде ще живее. Доста пъти си е стягал багажа, тъй като му е било трудно. „Понякога човек трябва да слезе по-ниско от тревата, за да се изкачи на върха, нали? Можеш да се приспособиш към всичко, необходимо е време и търпение“, споделя Крика.

 

Митьо има една бакалавърска степен и две магистратури, завършени в България. Едната е „Евроинтеграция“. Продължава да учи в чужбина, за да се самоусъвършенства, писа "Шоу".

 

Англичанките не го заглеждат, тъй като, според Митьо, там никой не се интересува кой си и как си облечен. Опровергава и твърдението, че англичанките са грозни жени. Признава още, че той се заглежда по тях и добавя, че по време на работа има само професионални отношения с тях. Стриктно спазва задълженията си, тъй като в Англия много лесно може да изгубиш разрешителното си.

 

В Англия, за да изкараш удостоверение за работа като охрана, минаваш няколкоседмичен курс, после държиш изпит на английски и пак не е гаранция, че ще ти го дадат. След това представяш свидетелство за съдимост, легализирано от България, проверяват те и в Англия и оттам също ти издават свидетелство за съдимост. Чак тогава английското министерство на вътрешните работи решава дали ще ти даде право да работиш като охрана. Доста труден и дълъг процес, не е като у нас“, заяви мускулягата.

 

Митьо се е замислял за завръщане в България, но наблюдава, че българите не спират да прииждат в чужбина, което означава, че страната ни доста е зациклила. Не му липсва известността, тъй като и англичаните го разпознават: „По-младите явно са гледали по интернет „Сървайвър“ и други състезания, в които съм участвал“.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени