Митьо Пищова, който дундундурка бебе: Само Васил Божков може да се мери по курварство с мен!

https://hotarena.net/skandali/mitio-pishtova-koito-dundundurka-bebe-samo-vasil-bojkov-moje-da-se-meri-po-kurvarstvo-s-men HotArena.net
Митьо Пищова, който дундундурка бебе: Само Васил Божков може да се мери по курварство с мен!
Митьо Пищова прелива от щастие, че след няколко дни синът му ще навърши една годинка. Ивайло се роди миналото лято, а палавият татко реши да му даде царско име, защото имал знатно, болярско потекло.

Майката на мъника е манекенка, с която Пищова се запознал покрай десетките модни конкурси, които организира. Допаднали си и направили няколко креватни изпълнения. После Маринов решил да я кара по лекия начин – с джакузита, мандарини, шампанско и девойки под 25 години. Въпреки това декларира, че се грижи за момчето. Не пропускал начин да му засвидетелства уважение и да направи скъпи подаръци на майка му, с която били в перфектни отношения.

В момента му предстояли няколко конкурса по морето, където смятал да прекара лятото. Преди това минал през негов приятел в Харманли. В комплекс „Приказките” заформили няколко яки партита, включващи ядене, пиене и жени. Специален готвач се грижел за апетита и питиетата на почиващите „юнаци”.
„Трябва да се  е*e и да има деца. За мен се знае, че ги чукам като магарици!. Която не съм чукал, тази не е пищяла. 24 сантиметра ми е „питона”. Цял живот чаках да порасне, ама не стана. За това през 2006 г. го напомпах със силикон – ударих си 60 кубика. Подсилих и „тарантулите”, после влязох във „ВИП брадър” и там изпях песента „Питона”. Такава е историята с моя „питон”. Нека всички я знаят. Да се види какъв курвар е Митьо Пищова. Друг курвар беше Васил Божков – много свестен човек, истински приятел, верен. Само той може да се мери с мен! От 1984 г. го познавам. Много уважавам такива мъже. Мъжът трябва да е мъжкар и да чука зайчета-байчета, дечица да се правят. Сега разправят, че оправял и мъже веднъж седмично, ама аз на това не вярвам”, разказва в типичния си натурален стил Пищова.

За сина си Ивайло той е решил да прави парти, но още не бил решил кога. „Непрекъснато са ми жени в главата. Конкурси, приятели, софри, нещо да бодна”, разкрива пред репортер на „Уикенд” неуморният мачо, който претърпя няколко хирургически интервенци на сърцето, но не се отказа от похотливите мераци.

От първия си брак с известна спортистка Митьо Пищова има син – Юлиан Маринов. Младият мъж е на 37 години и върти собствен бизнес във Велико Търново. Любовта между чешита и красавицата пламнала в началото на 80-те години на миналия век. Маринов тогава не бил известен, но пък има подход към жените. След няколко кафета в Интерхотела успял да я убеди, че трябва да се вземат. Тогава карал нова „Лада” и колата впечатлявало дамите, защото за автомобил се чакал ред с години. Влюбеният Митьо спретнал сватбата, а през 1983 г. се родил и синът му Юлиян. За съжаление бракът не продължил дълго, защото булката се оказала твърде ревнива. Едва го дочаквала да се прибере от работа, за да го подхване с неудобни въпроси. Боляринът не издържал на „женската преса” и един ден се изнесъл от апартамента, за да живее спокойно. Последвал развод, за които Митьо не обичал да говори дори пред приятелите си. Казвал, че сърцето му кърви от болка и че повече никога няма да обича.

Дълго време бил огорчен от слабия пол и едва през 90-те години на миналия век кандисал да мине през гражданското за втори път. Новата невеста била във възторг от съпруга си в продължени на месеци. След това брачният живот забуксувал. Скандалите станали ежедневие, нервите на Маринов не издържали и той отново събрал багажа си. Няколко лета по-късно подхванал бизнес с красавици и станал собственик на агенция за модели. Жени в кревата не му липсвали и често се хвали с бройката на партньорките си. „Към 10 юни 2020 г. съм имал точно 3547 госпожици. Водя си стриктен отчет”, декларира Митьо. Въпреки това бил категоричен, че единствената дама, която ще обича до края на живота си е майката на сина му Юлиян.

Двамата преживяха твърди преломни моменти в отношенията си, но след 25 години мълчание решили да си простят. Преди време Маринов обяви, че много държи на сина си Юлиян, който бил негово копие в доста отношения. Радвал се, че сина му вече не се заплита в криминални схеми и най-вече се гордеел, че върти красива мадама, носителка на няколко титли от престижни  модни конкурси.
 

7 Коментара

:)))

преди 3 години

сЛободни съчинения на един малоумник.

Коментирай

Хуйо Балкански

преди 3 години

Митьо, мислиш ли, че някой ти вярва, че си оплодил някоя мръсница?

Коментирай

Жики

преди 3 години

Тази нали умираше егати феникса добре , че си вярва

Коментирай

:))))

преди 3 години

Луд умора нема,само се поти,та и този нещастник така.

Коментирай

Пищова е мега нещастник

преди 3 години

Я има, няма 15 бройки и те ще са проститутки...Жалко сланина...И къде тръгнал да споменава името на Божков, че уж нали....Тотален фантазьор и нещастник. Чекиджия

Коментирай

Читател

преди 3 години

"Пищов",хвани първия автобус за към родното си село,установи се там,отглеждай овце,кокошки,там има и кози,не занимавай по-вече публиката със себе си.Ти си изпразнен от съдържание индивид,който може да е интересен само на малоумните нашенци.

Коментирай

търновка

преди 3 години

Не е добре с главата тоя, само дето не знам защо не го прибират където трябва. Отдавна трябваше да е лудницата

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.