Митьо Пищова покрусен: Брат Галев и Къро ми бяха като братя!

08 Юни 2023, 11:09


Покрусен от разстрела на Къро и смъртта на Брат Галев е Митьо Пищова! Любимецът на народа линее за загубата на двамата герои от подземния свят, които сочи за свои братя от различни майки.

 

 

"Бяха сред най-близките ми хора двамата. С Къро сме заедно още от деца през 1974 г. Най-добрият приятел ми е. Имаше честност и уважение между нас. Той пое по неговия път през 90-те години и аз затова си бих камшика. Много сме преживели заедно", разказа пред "България Днес" с минорен тон бохемът от Арбанаси.

Ласкави думи Димитър Маринов изказа и за Брат Галев, който от международно издирван престъпник от Интерпол се оказа починал от инфаркт при мистериозни обстоятелства в родната Дупница.

 

 

"От Дупница ми тръгнаха щуротиите. Ангел Христов беше същият като мен - даряваше икони и помагаше на църкви, една камара пари е дал. Църквата "Свети Георги" той я вдигна", твърди Митьо.

И двамата ВИП покойници Пищова определя като "смели мъже и бели хора с големи сърца".


"Приятелството няма значение дали е в ЮАР или Каспичан. Повечето ми другари за жалост вече ги няма. Все такива бяха като Къро и Ангел. Пистолети, саби, полицейски работи са ми подарявали. Какво ли не сме правили заедно. Ама вече ги няма", кахърен е Митьо Пищова.

 

 

Новината за кончината на Брат Галев заварва Митьо на плажа в Слънчев бряг, където традиционно отсяда в началото на юни и прекарва там лятото. Без значение, че е в другия край на България, Пищова обяви, че ще отиде на погребението на своя авер от Дупница.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
еСтетъ
преди 3 месеца
0
Този е кръстоска между бай Ганьо и барон Мюнхаузен. Само се чудя колко тъпи мацки има, че да му се връзват.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени