Младият Гущеров губи наследството от татко, червеният депутат остави сина си гол като пушка

https://hotarena.net/laifstail/mladiiat-gushterov-gubi-nasledstvoto-ot-tatko-cherveniiat-deputat-ostavi-sina-si-gol-kato-pushka HotArena.net
Младият Гущеров губи наследството от татко, червеният депутат остави сина си гол като пушка

Солидна част от наследство на баща си е загубил плейбоят Християн Гущеров, показва проверка на „България Днес“.

Без много шум бившият червен депутат и мощен бизнесмен Добромир Гущеров е прибрал имущество за десетки милиони левове от единствения си син, прочул се през последните години основно със светските си изяви. Близки до фамилията подозират, че Гущеров старши се решава на крайната мярка в опит да опази натрупаното лично от него през годините семейно богатство.

В последните години милионерският наследник се простира извън чергата си - покрай двете си съпруги фолк певицата Мария, и плеймейтката Светлана Василева (настояща) и опитите да угоди на всевъзможните им прищевки и капризи Християн, който е с добро сърце пръска огромно количество пари. Голяма част от разходите Гущеров младши, покрива със заеми, които трудно мога може да покрива, твърдят негови близки. Финансовите неволи са и сред причините милионерският син да продаде тузарска си къща в столичния квартал Бояна, вдигната от татко му.

Твърди се че финансовите проблеми на Гущеров се задълбочават преди около 3 години. След като продаде застрахователната си компания Добромир Гущеров се пенсионира официално и се пресели в китна вила в Австрия. Останалия си бизнес, ексдепутатът прехвърли на своя син Добромир. Голяма част от натрупаното богатство е концентрирано във фирмата „Гущеров и син“, а собственик става Християн.

Любопитно е, че към момента, когато финансовите проблеми на Християн се засилват баща му започва с сделки с бившата си фирма. Повод са отпуснатите заеми на друга фирма на Гущеров старши „Райт Панорама\". 

Още през 2018 година Християн се разделя с притежаваните чрез наследствената от баща си фирма „Гущеров и син“  хотели, барове и ресторанти в Силистра и околностите. Според договорът те попадат в ръцете на Гущеров старши в дружеството му „Райт панорама“.  В отчета на „Гущеров и син“ стойността на прехвърлените активи е около 26 милиона.

Бившият депутат прибра обратно от сина си купища имоти. Сред тях са няколко парцела и кокетна вила на Черноморец, където той прекара тазгодишното си ваканция.

Любопитно е, че само няколко години по-рано Гущеров старши прехвърля същите морски имоти на своя наследник. Отделно от това фирмата на Християн Гущеров се разделя в полза на баща си и с десетина апартамента, гаражи и магазини в столичния квартал Бояна.

12 Коментара

Xaxaxaxa

преди 3 години

Новият на Мария се казва Владо Янков....който е постоянно в заеми и е фалирал....просто и нея вече няма кой да я вземе и хваща,който и падне...

Коментирай

какъв

преди 3 години

плейбой е тоя тюфлек бе!ако не са кинтите на баща му,путка щеше да е виждал само от порното по телевизията!

Коментирай

.

преди 3 години

Я кажете кой е мъжа на влогърката Галя Симеонова

Коментирай

Та

преди 3 години

Владо, един нисичък,дето се занимава с дистрибуция на кафе?

Коментирай

до "Та"

преди 3 години

Точно същия. И аз знам от сигурен източник , че на същия любовница му е Мара..

Коментирай

Ta

преди 3 години

Мария не му е любовница,защото той изгони жена си и няма жена,пречеше му и му искаше по 5000 лв.на месец,а той е прекалено стиснат...Мара да му мисли

Коментирай

нина

преди 3 години

бащата откъде ги има тия иманета на дубайски шейх. Това е невъобразимо много и гротесктно на фона на държава като България.

Коментирай

Сиси

преди 3 години

Дъртия Гущер е отрязъл сина си Хриси и се грижи повече за доведената си дъщеря Мартина, зетя Димитър и бебето им. Завърнаха се от Англия голи като пушки нито къща нито нищо на гърба на дъртия Гущер и те, та затова Хриси е отсвирен, че да има за хорските деца. Ама като те води някой за носа е така в случая сегашната жена на Гущера Диана командва и решава на кой кокала на кой месото. Това е положението, а след време няма да се учудя Християнчо и на квартира да излезе и в метрото да се друса.

Коментирай

До Сиси

преди 3 години

Маре, къ в е тоз псевдоним

Коментирай

батко

преди 3 години

Вие сериозно ли вярвате на подобни драсканици...:)))))

Коментирай

а така

преди 3 години

добре е направил ,така ще го научи че парите не падат от небето

Коментирай

а така

преди 3 години

добре е направил ,така ще го научи че парите не падат от небето

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.