Модел или хирург? Д-р Джак позира за провокативното списание HALF MAGAZINE

https://hotarena.net/lubopitno/model-ili-hirurg-d-r-djak-pozira-za-provokativnoto-spisanie-half-magazine HotArena.net
Модел или хирург? Д-р Джак позира за провокативното списание HALF MAGAZINE

Едно от най-предизвикателните списания HALF MAGAZINE, сложи на корицата си кипърския майстор на скалпела. Доктор Джак Антониу бе провокиран от това да покаже, че красотата може да бъде лесно постижима.

Всеки от нас е запознат с много клиники за естетична хирургия, но клиника Bellissiomo има още един плюс и той е красивият и секси собственик Д-р Джак Антониу. Какво бихме казали за него?

Освен , че има красотата на истински модел , той е толкова добър и в това да разкрасява двата пола с различни процедури. Родом от Кипър , той пробива и в България и то много успешно. Създава клиника BELLISSIMO заедно с жена си Мария Касини, която също не му отстъпва с красота и умения в операционната зала. На тях се доверяват редица известни личности, които смело ги рекламират и не се срамуват да покажат своите постижения с помощта на BELLISSIMO CLINIC.

Специален брой бе създаден за клиниката и в основата са няколко ТОП модела: Виктор Стоянов ,Сара Драгулева, Марина Войкова, Магдалена Томова и Петър Андрейчев. Те предизвикват всеки от нас да направи това, което ще повдигне самочувствието му. Но дали само процедурите примамват клиентите на д-р Джак или и неговия сексапил само можем да гадаем?

5 Коментара

Гадно джудже

преди 2 години

Гнусник!

Коментирай

ГейлинА

преди 2 години

Ееее тва е човекът който помпи джуките на Гейлин...

Коментирай

Azis

преди 2 години

И май не само джуките :)

Коментирай

блЯк

преди 2 години

Този създава ГМОта....

Коментирай

Мата Нейкова

преди 2 месеца

Възхищавам ви се млади хора! Бъдете здрави!Как ми се иска да бях,по млада,за да ви посетя.Но....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.