Моделка без корем 10 дни след раждането

https://hotarena.net/laifstail/modelka-bez-korem-10-dni-sled-rajdaneto HotArena.net
Моделка без корем 10 дни след раждането

Трудно може да се предположи, че Гентиана скоро е родила


Без корем и със слаба и секси фигура се показа Гентиана Халити само десет дни след като роди първото си дете, България днес. 

 

В началото на месеца моделката стана майка на малкия Мариян и като с магическа пръчки огромният й корем е изчезнал. Изкусителката, която дава нов живот след секцио операция, отново има перфектни форми и много скоро след раждането се завръща към тренировките.

 

Благородно или не, Гентиана Халити предизвиква завист сред жени, които не са раждали, но не изглеждат толкова добре като нея. Наскоро тя благодари на Господ за красивия си син и прекрасното си семейство, споделя, че е късметлийка с мъжа до себе си.

 

В миналото Халити стана горда носителка на три титли: първо място на конкурса Мис еротичен модел, подгласничка на Мис Силикон и второ място на Мис Плеймейт.

В момента подобен тип изяви за нея са далечен спомен и се е отдала на майчинството.   

9 Коментара

Хахахаха

преди 1 година

Пишете и за мен, едно обикновено момиче! Аз нямах корем 7 дни след раждането и бях в топ форма! Ама нали не съм пратила новина за себе си... хахахаха

Коментирай

СССС

преди 1 година

МНОГО ЯСНО ЧЕ МОЖЕ ДА Е БЕЗ КОРЕМ, КАТО ЦЯЛАТА БРЕМЕННОСТ Е МИСЛИЛА КАК ДА НЕ НАДЕБЕЛЕЕ И Е БИЛА НА ДИЕТИ. ТО И ЗАТОВА ДЕТЕТО И В КУВИОЗ. КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ ЗАБРАНИ НА НПРОСТИ , САМОВЛЮБЕНИ И МЕРКАНТИЛНИ ХОРА ДА СЕ ВЪЗПРОИЗВЕЖДАТ

Коментирай

xxx

преди 1 година

Според нормите, когато една жена стане майка, би трябвало да се държи благоприлично в обществото... Боклука козината си мени,но нрава НЕ ! и тази ще е майка, точно колкото и Джула парцаланова

Коментирай

Диляна

преди 1 година

Аз пък имах корем месец след раждснето и какво от това. Хората са различни. Не казвам, че трябва да станеш мечка, след като родиш, но такова състезание след раждане е за прости хора

Коментирай

!!!!!!!!

преди 1 година

Не си пратила новина за себе си, защото сигурно си нормална и почтена жена, а не луксозна проститу*ка.

Коментирай

до !!!!!!!!

преди 1 година

Ехеее! Ти пък голям комплимент й направи.. "Луксозна" вика... :D

Коментирай

хаха

преди 1 година

Аз още като се наспах и се събудих, вече нямах никакъв корем. Беше невероятно усещането. Но и самия корем през бременността беше много много малък. До последно над половината ми познати и не разбраха, че съм бременна.

Коментирай

Много важно

преди 1 година

Тия състезания според мен вие /"медиите"/ ги подклаждате. Какво значение има? И ето я и нея да се чувства длъжна да се снима гола по бельо (уж "хубаво" семейство била имала), да се показва на тоз и онзи и да се оправдава колко била качила или не качила. Тъжно е това. Никой сериозен мъж, със сериозен бизнес , репутация и прочие, не би позволил да го излага така. Ама по-важно е да се докажем и оправдаем пред хората, ако изобщо снимката е нова, защото според мен я е правила преди няколко месеца именно, за да се заголва сега по бельо и да си мислят хората, че няма корем. Явно й е много важно. И какво семейство са? Той ожени ли се за нея? Имаха дете заедно. Наскоро писала, че била избрала "най-добрия възможен баща за детето си". Прекрасно! То всяка жена и всеки мъж това прави - избира най-доброто възможно от това, до което има достъп. Нищо ново не ни каза.

Коментирай

Мими

преди 5 месеца

Известните мацки пазят диета през цялата бременност и после не кърмата,за да гладуват.Незнам защо го правят всички. Аз след близнаците още имам увиснали тумба,мъча да го стегна ,но аз си бях мечка не като Генти. Много е трудно да си гледам сама децата ,и да се върна във форма.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.