Модерна сапунка: Ялов мъж забременява ненадейно

17 Юли 2023, 10:00


Аш забременява естествено след години неуспешни опити с инвитро

Аз съм бременен татко и случаен секс за една нощ е най-хубавото нещо, което ми се е случвало в живота, защото незнайно как, забременях! Това модерно чудо се случва на безплодния трансджендър Аш Патрик Шейд, който преди това с години опитва по естествен начин и чрез инвитро да забременее, но така и не успява. След това минава и на хормонална терапия, за да заприлича на мъж, което намалява още повече възможността да стане майка или баща. Въпреки това съдбата решава да му изпрати дар, пише България Днес.

В приложение за търсене на партньори за секс Аш си урежда среща с непознат мъж. Двамата прекарват една вечер заедно, след което никога повече не влизат в контакт. Срещата обаче оставя спомен за цял живот под формата на бебе.

„Бях във възторг, когато видях теста за бременност, просто онемях“, описва емоциите си 30-годишният Шейд. Въпреки че няма партньор към този момент, той нито за миг не се поколебава дали да запази този дар. За негов късмет, в третия месец на бременността среща любовта на живота си и двамата заедно посрещат бебето. Малко след раждането на малкото момиченце двамата й татковци се венчават.

Аш очаква въпросите на дъщеря си защо има двама татковци, докато другите деца в градината имат мама и татко, но засега не смята да я занимава с такива въпроси.    
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Да пукнат дано
преди 2 месеца
0
Уроди
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
блЯк
преди 2 месеца
0
''бременен татко''ама друг път....не може да се излъже природата.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тъни
преди 2 месеца
-1
Хайде тук поне да не ни занимавате с извращения. Не е мястото за подобни статии.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени