Мона Гочефф вдига втора сватба в Царево

https://hotarena.net/laifstail/mona-gocheff-vdiga-vtora-svatba-v-carevo HotArena.net
Мона Гочефф вдига втора сватба в Царево
Актрисата, певица и инфлуенсър Мона Гочефф ще мине отново под венчило с любимия си Радослав, син на продуцента Димитър Гочев, на церемония на открито в Царево, узна HotArena. 


Двамата си казаха заветното ДА преди 3 години на градинско парти край Вакарел, но тогава само подписаха граждански брак. Сега влюбените са решили да подновят обетите си и да се врекат във вярност и пред Бога. Избрали са място Царево и по-точно църквата \"Успение Богородично\" там. Мона и Радослав решили да направят церемонията край морето през лятото, което за първи път изкараха на каравана на Черноморец. 


Двамата мислели да се венчаят църковно още в края на лятото, но покрай пандемията преместили датата за догодина. Младото семейство има син на година и девет месеца. Никола е одрал кожата на баща си и ще получи своето кръщение също догодина в Царево. Така двата празника ще бъдат съчетани. 


Освен трепетите около втората сватба и кръщенето на Никола, Мона и Радослав признават, че съвсем скоро ще представят и новия си бранд. Не издават обаче какви стоки ще предлагат. Певицата признава, че е загърбила професионалната си кариера за сметка на ролята си на майка. Но пък това й дава възможност да се развива като влогър. Съвсем скоро ще има повод и да празнува, защото ще достигне 100 000 последователи в Инстаграм, пише Телеграф. 

3 Коментара

Tanya

преди 3 години

Противна, неугледна женица, занимаваща ни по социалните мрежи с нейните глупости. Добре,че е Радослав, та малкия да прилича на него и да е такова сладко ангелче..Тази новина не вълнува никого!

Коментирай

да

преди 3 години

Тази с тези три смешни"професийки''както и тази на Наум Шопов младши са невзрачни женици с голямо самочувствие без покритие.Пълно е с такива натрапващи се в инстаграм.

Коментирай

Абсолютно вярно

преди 3 години

Абсолютно, Теа е същата.В началото уж й симпатизирах,обаче много бързо започна да дразни с това високо самочувствие и за всичко знае и има мнение.И тоя Наум като ми се появи с тези сочни, черешови устнички направо припадам, доста неприятен ми е . На днешно време да си от всичко по много явно е модерно....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.