На 58 години Зуека е в очакване на трето дете?

06 Август 2023, 14:00


На 58 години Васил Василев-Зуека май е в очакване на трето дете. Половинката на актьора – Ани Вичева, поразително е напълняла, след като само преди година беше успяла да стане слаба като фиданка. В момента тя изглежда като бременна.

 

За огромната промяна във външния вид на Ани Вичева, настъпила в рамките само на няколко месеца, се разбра благодарение на снимки, които певицата Кристина Димитрова публикува в социалните мрежи. Тези дни естрадната звезда отпразнува 63-и рожден ден в Испания и е имала среща за обяд във Валенсия със Зуека и неговата половинка. Направили са си снимки за спомен, от които става ясно, че Ани е качила поне 30 килограма, след като миналата година беше отслабнала с около 20 (от теглото си преди да напусне България)
.

През лятото на 2022-а емигриралият в Испания актьор се беше върнал за малко в страната ни заедно със съпругата и сина си Стефан. Семейството беше засечено от репортер на сайта „Лупа”, който регистрира впечатляващото вталяване на иначе закръглената по природа Ани. Не е ясно как, но тя бе успяла да постигне мерки почти като на фотомодел. Сега обаче от всичко това няма и следа. От снимките на Криси Димитрова се вижда, че Вичева вече е далеч по-едра отколкото преди да напусне България. Промяната е толкова очебийна, че хората подозира, че най-вероятно се дължи на бременност.


Ани скоро трябва да навърши 48 години – възраст, в която напоследък все повече жени успяват да станат майки, особено ако разчитат на съвременната репродуктивна медицина. Така че няма да е изненада, ако жената на Зуека скоро роди. Първото дете на двойката дойде на бял свят през пролетта на 2014-а. Това е синът им Стефан. Когато замина за Испания, актьорът обяви, че го прави основно заради момчето – не искал то да расте в неблагоприятната българска среда. Семейството емигрира малко преди детето на стане ученик, и го записа в местно школо. Говори се, че преди да напуснат страната ни, домът на Ани и Зуека в София е бил ограбен. Вичева била пред нервна криза, защото не се чувствала спокойна, живеейки в България. Явно обаче в Испания се е успокоила и нищо чудно да е поискала да има второ дете.


Родният актьор, освен сина си, има и голяма дъщеря от бившата си жена – режисьорката Нини Димитрова. Това е Девина Василева, която вече има успехи в киното като режисьор. Ако Ани действително е бременна, Василев ще стане баща за трети път на 58-годишна възраст. На тези години много хора вече гледат внуци, но те все пак не са кой знае какво на фона на колегата му Робърт се Ниро, който се сдоби с бебе на своите 79 години, или на Ал Пачино, който е в очакване на бебе на 83.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Люси
преди месец
-1
Защо ни занимават с тъпа и.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени