Набожен ром ще проповядва във „Фермата“

1774
07 Септември 2018, 20:44


Ром, който открива силата на религията и днес е отявлен евангелист, след като едва не се разделя с живота си заради свръхдоза, е един от ярките участници в новия сезон на „Фермата“ 4 „Съединение“, който стартира тази вечер, видя HotArena.


Във визитката си за шоуто Цветан откровено призна, че не винаги е бил толкова хрисим, колкото е днес.


Години наред той бил част от контингента на мутренските групировки и с радост споделял лайфстайла на хората, с които бил обграден. А той включвал големи количества алкохол, дрога и жени. Именно след поредната „силна“ вечер, Цветан се оказал на прага на смъртта. Тъй като дори лекарите били безсилни пред състоянието, до което се бил докарал, Цветан се обърнал към Господ, за да му помогне и дал клетва, че ако оцелее, ще се промени и ще стане нов Молитвата му била чута, а настоящият участник във „Фермата“ 4 изпълнил обещанието си – днес той е глава на семейство и пример в обществото.


Във „Фермата“ Цветан няма да пропусне да сподели вярата си с останалите участници, надява се и да промени мнението за събратята си цигани, като покаже, че подобно на него, всеки може да се интегрира.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени