Над 10 двойки захвърлиха задръжките в Биг Брадър, а след горещите ласки последваха бой и раздели! (Пикантни истории)

https://hotarena.net/laifstail/nad-10-dvoiki-zahvarliha-zadrajkite-v-big-bradar-a-sled-goreshtite-laski-posledvaha-boi-i-razdeli HotArena.net
Над 10 двойки захвърлиха задръжките в Биг Брадър, а след горещите ласки последваха бой и раздели! (Пикантни истории)

Похотливи дами и отявлени женкари скандализираха обществото след като захвърлиха задръжките и се отдадоха на интимни ласки е националния ефир. В истински феномен в това  отношение се превърна звездната къща на Биг Брадър, под чийто покрив поне десет двойки се престрашиха да правят секс.

Сред най-коментираните са певицата Дебора и рапърът Дий. Горещата нощ между двамата беше видна за всички пред екрана. Луди стенания и възгласи „искам още”, показаха какво точно се случва в палатката.

Спряганата за Хубавата Елена участничка във втория сезон на шоуто изневери на половинката си Мирослав с фризьорът Мъро. Дамата прочула се със скандалното си поведение днес не иска да чуе за бившия си, който грабна голямата награда. Същото се случи с певицата Соня Немска, която даде зелена светлина на дългогодишния си приятел Денислав за участие в шоуто, а той я унижи публично оказвайки се многократно под една завивка с русата красавица Иванина.

Емблематични играчи ще останат Нед и Зара. Двойката, която откри любовта в шоуто днес не иска да чуе един за друг. Малко след финала на Биг Брадър 1 двамата започнаха да сипят обиди и клевети, което ги отдалечи и спряха да поддържат отношения.

Загадка остава дали Ричард Величков и моделката Розмари са правили секс. Фитнесинструкторът се похвали пред останалите, че е успял да прелъсти невинната моделка. След като тя напусна Къщата Ричи продължаваше да твърди, че секс е имало, а манекенката отрече, обяснявайки, че всичко е било само в главата на мачото, жаден за пари и слава.

Още се помни скандала межди Жени Калканджиева, половинката й Тачо и неговата любовница Зорница Линдарева. Тримата деляха общ покрив в шестия сезон на Брадъра. Калканджиева не издържа и вдигна чутовен скандал и драма, определяйки поведението на Линдарева като пошло, а действията й лекомислени.

Не всички любовни афери в Биг Брадър са приключвали с лошо.

Даниел Петканов и моделката Александра успяха да намерят отново път към себе си в предаването и си простиха изневерите и лъжите. Днес вече се радват и на първия си син, пише „Телеграф”.   Златка Райкова и Благой Георгиев също се впуснаха в приключението наречено Големият брат. Днес двамата се радват на Благой-джуниър. Любовната история за която се говори и до днес е на първия победител – Здравко Василев и жена му Христина. И тяхната интимност не остана чужда на зрителите.

3 Коментара

Златка

преди 4 години

Златка и Благой имат СИН

Коментирай

èrnat Zlata

преди 4 години

Знаем и в текста го пише

Коментирай

e

преди 4 години

И защо точно сега този анализ на Big Brother?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.