Над 100 популярни личности на първите тикток награди (Снимки)

https://hotarena.net/lubopitno/nad-100-populiarni-lichnosti-na-parvite-tiktok-nagradi HotArena.net
Над 100 популярни личности на първите тикток награди (Снимки)

На официално събитие в столичен клуб се проведоха първите награди за видео създатели в социалната мрежа тикток. Сред наградените бяха скандалната Емили Тротинетката, която бе определена като най-голямата сензация за 2022 година. Интересно беше и присъствието и наградата на Петя Кионова за най-гледан видеоклип пред миналата година.

Награда за най-добро съдържание получи Милен Колев, който пътувал специално за събитието от Лондон. Отличия имаше и за Балан и Кумбата, които обаче поради здравословни проблеми не присъстваха на събитието. Музикални награди за любим изпълнител в ТикТок грабна Десита, а хит на годината Фики за песента “Отпусни се”.

С най-много награди от събитието си тръгна Мегсън, която бе отличена за ТикТокърка на годината, за ТикТок идол и за колаборация в ТикТок. Любимите близначки на потребителите в интернет Сузи и Рени, също си тръгнаха с награда, а момчето, което е сядало на една маса с всички популярни личности - Алекандър Влог си тръгна с награда за най-добро съдържание с храна.

Най-обичана двойка на аудиторията грабнаха скандалната двойка Сандев и Стела, които скоро ще станат родители. Още много награди бяха раздадени на церемонията, а освен всички номинирани на партито присъстваха и много други лица от интернет средите. Вниманието на гостите беше грабнато от присъствието на Димитър Лефтеров от “Игри на волята” и Ицака от “Къщата на инфлуенсърите”.

Музикалната програма на събитието също беше много богата и в нея се отличиха Биляниш, Десита и Диона, които определено са любими на младите. Участие взеха и новите имена в бранша на поп-фолка - Тина, Малена, Кирил и Айви.

Не липсваше и подкрепа от ветерани в музиката сред които Саранди, Валентина Кристи и Румина. Церемонията се организира от PR Premium, които пък само преди месец станаха пиар агенция за 2022г. на VIP AWARDS BULGARIA. Напомняме, че само седмици преди събитието в интернет се завъртя шумен скандал на ядосани тиктокъри, които не били номинирани и поканени на събитието.

21 Коментара

Ники

преди 1 година

Браво - Забавлявали са се младите

Коментирай

vlado

преди 1 година

pokanete i obiknovenni hora drugiq put :)

Коментирай

Ева

преди 1 година

Да пази господ от такива урудливи да са ти в къщи.

Коментирай

ГАРАБЕД

преди 1 година

Майкоооооо мила, опази ни! Анатема! Какви са тези уродливи уроди по снимките - хомосексуални и евтини... те дори не са курви, защото и за това не стават....

Коментирай

ПОЗОР

преди 1 година

СРАМ,СРАМ,СРАМ...САМО КАТО ВИДЯХ КИРОНОВА,И МИ СТАНА ЯСНО ЩО ЗА ПАНАИР Е ТОВА.ВСЕКИ ВТОРИ ВЕЧЕ Е ЗВЕЗДА,ВСЕКИ Е СЪС БЕЗБРОЙ ПРЕРРНЦИИ,УЖАС СТАНАХМЕ ДЪРЖАВАТА СЪС НАЙ МНОГО ЗВЕЗДИЧКИ.СЪБРАНИ ОТ КОЛ И ВЪЖЕ,БЕЗДАРНИ,ПРОСТИ,НЕУКИ,НЕГРАМОТНИ,НЕОБРАЗОВАНИ ПЕДАЛИ И ПРОСТИТУТКИ И СЕ МИСЛЯТ ЗА ВЕЛИКИ! КОШМАРРРРР

Коментирай

hhhhhhh

преди 1 година

Популярни личности? За кого? И един не разпознах.

Коментирай

Хахахаха

преди 1 година

Да поясня. Има 2 вида популярност. Едната е СМИСЛЕНА изпълнена от съдържание популярност , популярност дошла от таланта, труда и изключителните качества на дадена личност ... пмузиканти, актьри, спортисти, наука, политика и тн. И само изключителни личности надарени от природата с качества и развили тези качества, придобиват тази популярност. Другата е безмислената популярност, която е лишена от каквото и да било съдържание , талант, творчество , качества, интелект, ниво, труд. И всякакви куци, кьорави, сакати, от кол и въже, малоумници, глупаци, простаци, грозници, изроди, уроди могат да я придобият. Второто е много тъжно и жалко.

Коментирай

Ужас

преди 1 година

Много лоша услуга за тези млади хора... влизат в жестока заблуда и един измислен нереален свят. По цял ден забити в телефоните живота им изтича в някакво нереално измислено виртуално омърсено пространство... получават някакви лайкове и последователи от същите малоумници като тях и си мислят, че това е истинска известност и че вече са нещо важно и специалност. А всъщност никой не ги знае, че са живи освен други шушляци като гях в някво малоумно приложение.

Коментирай

ха ха Хо

преди 1 година

TikTok е поле за изява на простафели и некадърници въобразили си, че са нещо а са нищо,Жалки хора си губят младостта и времето с глупотии. Абсолютни безполезници.

Коментирай

NIKOI

преди 1 година

Boje hora vie ste ludi, kakvo vi prechat che sa se zabavlqvali horata, che taka gi redite v komentarite

Коментирай

hhhhhhh

преди 1 година

Нека да се забавляват, защо се плащат статии, за да ни крадат от времето с ненужните си животи? Селските батки как се забавляват из прованса с курви, бело, уискита, побоища и пистолети, без да разберем публично за това? Празен им е живота на тези деца, а лошото е, че са млади - то ако не сега, кога?

Коментирай

Кево

преди 1 година

Браво мобилно приложение събира “известните “ , сега очаквам и Skype, Messenger, Facebook, Telegram, Snapchat, Revolut, PayPal , Evrotrust, EBay, Shazam , Yahoo , Google Maps , Ryanair , Viber ,Tripadvisor , Discord и WhatsApp да съберат “известите “ . Има и още милион мобилни приложения за “изгубените души “

Коментирай

Amoldan

преди 1 година

Къдие е Чеченецаааааа, ?

Коментирай

Тик Токър

преди 1 година

ВЕЛИКИ СМЕ!

Коментирай

питър

преди 1 година

за децата от детската градина, които още не могат да пишат

Коментирай

..

преди 1 година

Трагедия.

Коментирай

Браво

преди 1 година

Нека Ви е хубаво. Да си пишат чикиджиите

Коментирай

МегсИ

преди 1 година

Най- яките. ????????????????????

Коментирай

Diona FB

преди 1 година

Diona e TOP. TOP

Коментирай

azzz

преди 1 година

Това за мене е топ коментар! Браво!

Коментирай

Tanq

преди 1 година

Супер сте! Браво!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.