Наглост?! Анита Мейзер закъса: Дайте ми пари! (Бившата затворничка иска 5000 долара, за да джитка из Америка)

https://hotarena.net/laifstail/naglost-anita-meizer-zakasa-daite-mi-pari HotArena.net
Наглост?! Анита Мейзер закъса: Дайте ми пари! (Бившата затворничка иска 5000 долара, за да джитка из Америка)

Ако имате малко излишни парички, може да ги дадете на Анита Мейзер. Тя иска да продължи обиколката си в CAЩ и за целта й трябват пари. Не много - 5 хиляди долара. И затова моли за дарения. Чрез голяма интернет платформа всеки може да дари на бившата затворничка, която лежа у нас за непредумишлено убийство на съпруга си. Засега е събрала 405 долара от дарения.

 

„Здравейте, приятели u последователи. Почти 5 месеца съм шофьорка на моето кученце Тита из Америка. И тя иска да види още много местенца из Щатите, но паричките ни свършиха. Всички знаете, че пиша книга и ще разкажа всяка една подробност от това пътуване. Повярвайте ми, наистина имаме нужда от вашата финансова помощ. Предварително ви благодаря и нека Бог ви благославя до края на живота ви“, казва Анита Мейзер.

 

„Ако смятате, че заслужавам вашето финансово внимание, може да помогнете с колкото можете и желаете. Ако не, моля да бъда разбрана и неосъждана от вас, че си позволих да потърся помощ за нещо хубаво и забавно, а не за болест или нещо ужасно лошо. Вярвам, че не ме слагате в графа „просякиня“, аз наистина закъсах с паричките и си позволих да поискам закачливо от вас помощ, рискувайки голяма критика и неразбиране.

 

Още веднъж предварително благодаря на всички, които ще откликнат, и на онези от вас, които видях току-що, че сте ми внесли от сърце колкото ви е било комфортно“, изповяда доларовата си нужда Мейзер. Месеци наред Анита обикаля Щатите с кученцето си Тита и се снима по плажове, природни паркове, гори, езера и водопади, пише \"България Днес\".

 

„Успях да видя малки курортни места, градчета, неописуемо красиви огромни дървета с обиколка между 10-45 метра, а височината – безкрайна…Моля, помогнете!“

 

А вие бихте ли дарили?

6 Коментара

Кики

преди 2 години

Каква наглост, тази съвсем се е смахнала. Да си продаде имоти, коли, дрехи нали беше много богата и се правеше на велика. Седнала да проси за пътешествия безсрамница

Коментирай

gabi

преди 2 години

вари го, печи го циганското не може да се изкара. Мързел му е майката.

Коментирай

Кики,

преди 2 години

Не разбра ли ,че тя търси спонсор за творческия си проект? Пише книга в която ще отрази впечатленията си от пътешествието. Благодари, благославя всички. Не принуждава никого. Време еда се огледаме как за другите имаме само омраза и отричане...

Коментирай

Зуни

преди 2 години

МИБЕ ДА СИ ИСКА КОЛКОТО ИСКА ДА НЕ БЕШЕ УБИВАЛА МЪЖЪТ СИ...

Коментирай

e

преди 2 години

Навярно докато е била в затвора - тъжна, самотна, уплашена, ядосана и отчаяна, си е казала "Изляза ли оттук, махам се от БГ и ще обиколя Америка надлъж и нашир, ще си компенсирам затвореното време тук. Ще пусна криле там! И с право! Това е мечтата на всеки, който е бил затворен - да може да обикаля където и когато си поиска. Да се чувства свободен! Да е жива и здрава! Стига сте съдили. Всеки си има свой път в живота.

Коментирай

анита

преди 2 години

ама анитке. ти си направо нагла.да спонсорираме шофьорката на кучето..в психиатриите все оше има места..от затвора много ще ти ходи да се преместиш там...щом ти идват извънземните...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.