Наглост! Мис България с поредната провокация към екозащитниците (ФОТО)

04 Ноември 2022, 09:58


Невиждана наглост прояви Мис България 2020 Венцислава Тафкова към природозащитниците само седмица след като бе нападната остро заради палтата си от естествена кожа.

Вместо да покаже смирение или да се извини, миската демонстрира тотален непукизъм. За да ги вбеси, тя се щракна с поредното си палто от лисица от очевидно богатия й арсенал от животински кожи в гардероба си.

В социалните групи екозащитниците буквално настръхнаха след поредната й провокация, като някои дори твърдят, че са й писали лично с остри обиди.

Подобен бе и случаят с Мис България 2009 Антония Петрова, която преди няколко години с гордост се похвали с колекцията си от палта от естествена кожа. Дори тя обаче не бе толкова безочлива и преустанови фотосесиите с умрели животни.

Бърза справка в интернет показа, че подобни палта от лисица се предлагат на минимална цена от 500 лв. и стигат до 2000 в зависимост от качеството и марката. „Не искаме да правим сметка на Венцислава Тафкова, но щеше да се радва на много повече суперлативи, ако беше дарила тези суми за благотворителност“, гневят се в нета.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тихомир Тодоров
преди месец
-10
Тези т. н. екоактивисти да не би да не ядат и месо от убити животни? Аман от тъпунгери които лично с удоволствие бих пуснал в гората за стръв на хищниците, които да се заситят с тях вместо да унищожават домашните животни
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
До Т.Тодоров
преди месец
-1
Много пък бързаш да пускаш някой на хищниците при това с удоволствие... Понятие нямаш за какво пишеш. От стопанските животни има реална полза,те затова се отглеждат.А на нашата обща с животните планета дивите животни са намалели през последните 40 години почти наполовина! Не сме в каменната ера да се обличАме в кожи. Но има търсене щото някоя с интелект по-нисък от лисиците с които е облечена тропа с краче да й го купят, да си прави сефи! А фермите са животни заради кожата им са срам.
ih
преди месец
-1
10000% тази мърла си мисли, че хората и завиждат и затова го отнася. А тя толкова куха, че чак дрънка. Ако вземе да се изкъпе може и да заприлича на нещо. толкова нечистоплтна изглежда заваликата. За носенето на кожи няма смисъл да и се обяснява. То е за едни хора, които не се вълнуват само и единсатвено от собствения си *** .момиче за нова година тио пожелавам да се къпеш толкова често , колкото и си плащаш да ти публикуват тъпотиите
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени