Най-младата звезда на фолка Данна: Дядо Коледа, моля те, сложи край на заразата (Снимки)

https://hotarena.net/laifstail/nai-mladata-zvezda-na-folka-danna-diado-koleda-molia-te-sloji-krai-na-zarazata HotArena.net
Най-младата звезда на фолка Данна: Дядо Коледа, моля те, сложи край на заразата (Снимки)
\"От Дядо Коледа искам единствено здраве и да се приключи вече с тази корона!\" Това заяви пред \"България Днес\" най-малката фолкпевица у нас Данна, която изпраща най-успешната година в кариерата си. 16-годишната певица пусна няколко хита и се превърна в една от най-желаните артистки за гостуване в предавания и заведения.

\"Тази година я изпращам с много смесени емоции. Като цяло имах много хубави емоции, които бяха свързани със сценичните ми изяви и срещите ми с публиката. Също и приятелства, които се случиха тази година. А приятелите са много важни за мен, те са ми опора и в хубави, и в лоши моменти. Неприятните емоции бяха свързани с пандемията и затварянето вкъщи. Първоначално страхът от вируса, последствията от него, отражението му върху начина ни на живот. Онлайн обучението все пак е някаква алтернатива пред тази да нямаме никакво и да се обявява нулева учебна година. Не е като да си в училище присъствено и да се виждаме със съучениците и учителите ни, но поне продължаваме и се справяме със ситуацията\", разказа от своя гледна точка десетокласничката Данна, която е пълна отличничка.

\"Ще заложа на песни със силен текст, както и на песни, в които да покажа певческия си талант. Мисля, че до момента не съм показала на какво съм способна. Ще работя по въпроса тази година да направя точно това. Имам какво да покажа по отношение на таланта си и смятам, че е крайно време това да се случи. Ще ви изненадам много скоро, надявам се много приятно. Мечтая си също така и за дует с един изпълнител, но нали това, което желаем, не бива да се споделя, за да може да се сбъдне. Така че засега няма да казвам повече\", добави с усмивка една от най-ярките звезди в новата генерация на попфолка.

8 Коментара

hoi

преди 3 години

Талант и чалга, тая от рано е почнала да друса.

Коментирай

...

преди 3 години

На 16?!?!? Сериозно?!? Изглежда на 30... тъжно....

Коментирай

??

преди 3 години

И малката е на 16год.??? Ооо Боже ....не чувам,не виждам,не знам !!! "Талант","нова звезда" спрете глупостите и простотията!!!

Коментирай

Тото

преди 3 години

Оставай си инфлуенсърка(проститут) и не се занимавай с пеене звездичке!

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

На тази Теодора Аааандреева ѝ е давала уроци по фотошоп.

Коментирай

ами,

преди 3 години

Дядо Коледа моля те сложи край на заразата чалга!!!

Коментирай

Дядо Коледа

преди 3 години

Безсилен съм .....чипирала е мозъците на чалгопитека....

Коментирай

hey girl

преди 3 години

Too much filters and photoshop! Too much!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.