Най-накрая! Нели Петкова показа мъжа си (Американецът Джеф недоволства заради мръсния въздух у нас)

https://hotarena.net/laifstail/nai-nakraia-neli-petkova-pokaza-maja-si HotArena.net
Най-накрая! Нели Петкова показа мъжа си (Американецът Джеф недоволства заради мръсния въздух у нас)
Откакто преди 3 години стана ясно, че очаква дете, Нели Петкова упорито крие самоличността на избраника си, узна HotArena. 


Бившата вокалистка на Ку-Ку Бенд не се бе появила на нито едно публично събитие с него, обяснявайки, че любимият й не обича светската суета. Мистериозният мъж най-накрая е осветлен. Той е американец, казва се Джеф Грийн и се занимава с телевизия и продуцентство. Двамата се запознават след като Нели напуска \"Шоуто на Слави\", за да гради кариера в Америка.


Истинската му възраст е дълбоко пазена тайна, но то снимки става ясно, че е с поне 10 години по-голям от певицата. Срещата между двамата се случила благодарение на техни общи приятели. Не било любов от пръв поглед, макар Джеф да твърди, че е бил веднага впечатлен от българката. Първоначално поддържали приятелски отношения, докато не открили, че между тях пламват и чувства. 


Три години след началото на връзката им тя забременява и през лятото на 2017 година се ражда синът им Даниел. През последните година-две Джеф прекарва доста време в България и не се налага Нели да се разкъсва между САЩ и родината си. Заради коронавируса семейството се е изолирало у нас. В социалните мрежи американецът споделя красиви тъжни снимки на празните софийски улици.


Чужденецът обаче не спира да отправя критики към родината ни и не спира да се оплаква от мръсния въздух. Джеф е фиксиран върху това, което диша, и редовно следи нивата на фините прахови частици, като дори съветва свои приятели от вужбина да не посещават България през зимата, защото тогава въздухът е най-мръсен. 


Не е ясно защо и досега Нели Петкова крие бащата на сина си. Според някои нейни приятелки, тя се притеснява от разликата в годините им, пише Галерия. Преди да стане ясно, че американецът е мъжът до певицата, в светските среди се правеха всевъзможни предположения кой е бащата на малкия Даниел и се изреждаха имената на куп известни мъже. 

14 Коментара

:)))

преди 4 години

Крие го защото е стар кравар.

Коментирай

Рени

преди 4 години

Тази беше адски неприятна лигава делянка а този грозник е дядо и

Коментирай

!!!!

преди 4 години

Юнак е този дедо, щом на 70 години може да прави деца.

Коментирай

hehe

преди 4 години

ами кой да ги прави тези деца? епилираните момченца, които майките им ги издържат до 35 години и ги е страх някой да не наруши крехкия им душевен комфорт? :)

Коментирай

:)))

преди 4 години

Такива дедовци "правят"деца с помагачи и инвитро.Та толкова за юначеството.

Коментирай

Жена

преди 4 години

Аз се омъжих преди месец за 60 годишен!Аз съм на 30!!!Всичко си може!!Стига с глупости ,че старите маже не стават!!!

Коментирай

До долната глупачка с дядото

преди 4 години

Ало ти наистина ли не знаеш как се пише мъж не маже

Коментирай

Глипак под мен

преди 4 години

На малкия пръст на дядо ми неможеш да стъпиш!!!!Ако си женска подобен мъж няма дати обърне грам внимание!Моя мъж е доктор и е богат не 30 годишен татуиран с бързи кредити с панелка в Люлин!!А правописа умник е от кофти клавиатура!Само можеш да завиждаш!!!!

Коментирай

до :)))

преди 4 години

недей да лежиш много на това ;) пък и си гледат семействата.

Коментирай

Да

преди 4 години

Може да му е кофти снимката бе хора а иначе да си е симпатяга.А ако и в телосложение не е някаква торба...горе долу става.

Коментирай

Разбирачи

преди 4 години

На чужди животи!!!Всяка жена и човек има право да си избира пратньора!!!!Кой сте вие да съдите!!!!Живота с улегнал и стабилен човек е перфектен!!!До жена:хич да не ти пука от хейта,щом си щастлива!!За Нели същото!!

Коментирай

....

преди 4 години

Ако тя беше щастлива нямаше да го крие това деденце толкова дълго време! То, не че сега го е показала, ами понеже сега живеят в София, няма как да не са ги видели и разбрали.

Коментирай

....

преди 4 години

Ще те питам след 5-10 години, скъпа!....Дано се похвалиш със същото!...

Коментирай

до ....

преди 4 години

тоест, за да е щастлива, трябва да развява снимки навсякъде и да се разкарват с мъжа си навън и да се показват на хората? Или ти лично трябва да си ги видяла, за да си дадеш компетентното мнение?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.