Най-секси учителката стана вегетарианка и впечатлява с визия

https://hotarena.net/laifstail/nai-seksi-uchitelkata-stana-vegetarianka-i-vpechatliava-s-viziia HotArena.net
Най-секси учителката стана вегетарианка и впечатлява с визия

Красивата брюнетка Силвия Зубева и съпругът й - Тодор Скримов станаха вегетарианци, за да живеят по-здравословно, научи HotArena.

Преди няколко месеца двамата си пуснаха снимка по бански от екзотичен самотен остров и впечатлиха с визия. Особено екзалтирани бяха коментарите за Зубева, която въпреки че роди скоро изглежда впечатляващо. И сега това има своето логично обяснение. Най-секси учителка е почитателка на здравословния начин на живот и убеждава своята половинка да се храни правилно. Тя дори участва в една от най-големите вегетариански общности у нас, където публикува своя рецепта за вкусотия.

За спортиста Скримов отказването на месото е малко по-сложен процес, тъй като той трябва по друг начин да се набавят протеини. Въпреки това подкрепя съпругата си в начинанието си и дава добър пример на детето си, за да расте без вредни храни.

През август 2017 година Зубева роди момиченце, което кръстя Ася, пише \"България Днес\".

12 Коментара

Бебо

преди 4 години

Става въпрос за епизода от 6 март на сериала "Откраднат живот". Какъв идиотизъм трябва да притежаваш, за да си позволиш да изтъпанчиш хора със сериозна лекарска професия по слипове и закопчани с белезници ръце? Уважаемите автори и създатели не може да не са си помислили, че по този начин ще изгубят доста от почитаемите зрители?

Коментирай

Ани

преди 4 години

Чак пък да впечатлява... Беше доста по - фина и елегантна, когато се писа за нея преди години.

Коментирай

Една от многото

преди 4 години

силиконови златотърсачки- това е "секси Силвето". Предишният й спонсор май беше от Варна, но беше временен, докато не улови шаранчето от Перник. Поредната кифла, която се погрижи да стане популярна "уж случайно" и в търсене на жертва. А когато я откри, веднага забрави мизерното учителстване и стана "италианка". :))))

Коментирай

Иванина

преди 4 години

Тези баджаци нещо не ми се вързват с перфектна визия

Коментирай

Фифо

преди 4 години

Тази пък селска буца с тъпа физиономия откъде я изкарахте егати секса е

Коментирай

nmbk

преди 4 години

Не е ли веган? Поства рецепти на вегански ястия във фейсбук групата за вегетарианска и веганска кухня.

Коментирай

до Бебо

преди 4 години

Ти явно си много тъп,за да гледаш такива тъпотии като "Откраднат живот"

Коментирай

хей!!!

преди 4 години

Явно вие писачите тук не сте я виждали в действителност. Силвия, Нанси и Рая Пакова са страхотните волейболни половинки! И на Цецо. Сериозни момичета с хубав характер

Коментирай

;)

преди 4 години

Само Рая е хубава, другите са отврат, особено Нанси с големият нос!

Коментирай

!!!!

преди 4 години

Грозни джуки, двете и гърди са с различна форма, дебели бедра, дебели глезени.

Коментирай

Хахахххахха

преди 4 години

Ти явно не си наред с очите! Тази женица е супер смотана - едра с къси крака и селска физиономия! А колкото до Нанси ахаххахаххахаха ТАЗИ Е ПЪЛНА КАРИКАТУРА И НЯМА НОЗДРИ!

Коментирай

Нищо вярно

преди 4 години

Тази на живо е отврат-изкуствени джуки(държи устата си отворена, че да се види), екстеншъни, целулит.... До Рая е направо баба Яга!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.