Нана се гаври с Миглена Ангелова

1637
03 Ноември 2018, 10:21


Водещата на „Съдебен спор“ по Нова тв – Нана Гладуиш, се подигра с някогашната си колежка Миглена Ангелова, видя HotArena.

По време на предаване един от участниците заяви, че навремето се влюбил и прибрал жена с шест деца. „И аз познавам една такава жена с много деца от различни мъже, да не би да визирате нея“, само, че тя също беше телевизионна водеща“, прошепна тихо Нана, но въпреки това се разбра, че визира култовата водеща на „Искрено и лично“, пише „България днес“.  

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
о
преди 6 месеца
-1
Аз живея в чужбина и ако още някой не знае, вече е нещо съвсем нормално, да не кажа чак и масово, хората да имат деца от различни връзки. Няма как да не е нормално, при условие, че стана нормално човек да има по много партньори през живота си, да живее на семейни начала без брак, да има деца без да има брак и изобщо всичко е позволено. Така че хората се събират и разделят много по-често от преди и съответно и имат по-често деца от различни хора. Тук никой не криви очите, не се възмущава и не се прави на пуритан от подобни неща. Хората просто го възприемат за съвсем нормално и за част от живота. Много хора като водят развратен живот и безразборни отношения и не с цел да създадат деца и семейство, по-хубаво ли е? Има само 3 бременности и една двойка близнаци, общо 4 деца. Три бременности не ми се виждат много. Нека повече българки да има да раждат! Миглена не е циганка от квартала, която се множи като улична котка. Жената е супер интелигентна, така че със сигурност всяко решение, което е..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
о
преди 6 месеца
-1
...взела в живота си, е напълно осъзнато като избор, освен това със сигурност е прекрасен родител и пример, така че какво лошо такива хора да имат деца! НЕКА! Нито е забременяла от някой случаен след пиянски секс след дискотека, а от мъже, с които е имала връзки, бракове и в които е била влюбена. Нито е някоя проста неграмотна циганка, която нито има акъл да възпитава, нито пари да ги гледа, а чака на помощи... Така че да се възмущаваме на такива неща е много долно. Браво на нея, че е достатъчно емоционална жена, въпреки интелигентността си, и явно интелекта го съвместява с огнен темперамент, щом успява винаги да намира пак сили да се влюбва и достойни за вниманието й мъже! Много хора не успяват нито да се влюбват повече от веднъж-два пъти за целия си живот, нито го правят осъзнато като им се случи.
Таня
преди 6 месеца
-1
Нана какво я притесняват многото деца от многото мъже на Миглена? Тя ли и ги гледа? Вместо да се притеснява за здравето си и за своето собствено дете. Много грозен коментар, наистина...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мартин
преди 6 месеца
-1
Нана вместо да пуска излишни лакърдии в шоуто е най-добре да се моли Господ да й върне здравето, което всеки здравомислещ човек би й пожелал!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени