Напук на лекарите: Коцето пак се дере по кръчмите

15 Октомври 2022, 14:20


Фолкаджията се завърна на чалга сцената в сряда, след като заради лекарска забрана временно беше сложил пауза на кариерата си.


"Моят професор ми каза, че ако продължа да пея, крещя и викам по кръчмите, ще трябва да легна трети път за операция. Затова в момента спазвам хигиена на гласа, правя ултразвук и инхалации и се надявам всичко да мине. Господ да е с мен, всичко да бъде наред", обяви в началото на месеца Константин.

Въздържанието му не продължи дълго и певецът се появи в чалготека в Студентски град в столицата. На сцената Коцето се държи сякаш нищо не се е случвало - извива глас, дере се към феновете си и показва, че не си е научил урока за здравословните проблеми. Константин се появи и на концерта на колежката си и близка приятелка Софи Маринова миналата седмица.

"Лекарят ми сигурно ще ми се кара", споделя през усмивка изпълнителят, който вече преживя две операции на гласните струни и състоянието му никак не е шега.

На участието си Константин е във вихъра си - играе с танцьорки, гушка фенки, но прави впечатление, че не пие. Традиционно чалга идолът излиза на сцената с водна чаша, пълна с уиски, но този път ръцете му са празни и алкохол не се лее. Вероятно по лекарско предписание Коцето временно е ограничил и пороците. Категоричен е и че в продължение на дни не е говорил с никого, за да съхрани гласните си струни, а в бъдеще се надява да намали участията из страната. Желаем му да се оправи напълно и пак да весели многобройните си почитатели!

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени