Натали Трифонова би шута на гаджето, писнало й да чака годежен пръстен

https://hotarena.net/laifstail/natali-trifonova-bi-shuta-na-gadjeto-pisnalo-i-da-chaka-godejen-prasten HotArena.net
Натали Трифонова би шута на гаджето, писнало й да чака годежен пръстен

Синоптичката на bTV Натали Трифонова би шута на дългогодишното си гадже Доан научи HotArena.

Блондинката не вижда смисъл да продължава да бъде с младежа, след като той не й предлага брак. Дългокраката хубавица скоро ще навърши 29 години и иска да създаде семейство. Няколко пъти тя е поставила въпроса за брак и деца пред Доан, но младежът все увърта.

„Смятам, че мъжът трябва да предприеме първата крачка, когато се почувства готов. Аз съм привърженичка на брака. Искам да се видя в бяла рокля. Днешното съвместно съжителство на семейни начала не е моето нещо признава”, Натали.

След дълго чакане на Трифонова й писва и тя решава да се раздели веднъж завинаги с Доан. През годините двойка си е взимала почивка един от друг, но след няколко седмици отново се събираше. Окончателният край на връзката им настъпва в началото на миналия месец. Откакто не е с Доан, Натали изтрива почти всички снимки с мургавия младеж. Набързо прежали бившия си приятел. Колеги от на Натали от BTV издават, че на нея изобщо не й личи да е изпаднала в дупка и да е в депресия от раздялата. Напротив дългокраката синоптичка го удря на живот. Тя излиза с приятелки, когато няма ангажименти рано сутрин в телевизията.

Доан е ученическата любов на сексапилната блондинка. Двамата са в един клас и стават гаджета още като тийнейджъри. Заедно са почти 10 години. Доан от години развива успешен бизнес и управлява част от фирмите на семейството си в България. Честите пътувания на Натали и Доан по света са свързани с работата на младежа, пише „България днес”.

15 Коментара

Бебо

преди 3 години

Наталито да се чекне постоянно по форумите, а младежа де не е муйко да търпи тези неща?

Коментирай

Алчна и проста

преди 3 години

То не е сапунен сериал, че ей така за дългите и кокили да я позлатят.... Ама явно толкова и "багажа" и така е възпитана. Синоптичка! К'во да я правиш...

Коментирай

Ивон

преди 3 години

Чета,че от 10 години били заедно, или наистина да се женят и създават семейство или да не й губи времет този.То пък аман от такива мъже,дето не знаят какво искат! И по-добре да е с дълги кокили мацката ,отколкото да е нисък и късокрак гном!!!

Коментирай

555

преди 3 години

В религията е причината. Мюсюлманското му семейство няма да приеме християнка.

Коментирай

Дългокрака, ама грозна

преди 3 години

“Мацката” малко на кон мяза в муцуната...Пак добре, че оправи кривите зъби, че беше като вампир в устата!

Коментирай

До Ивон

преди 3 години

Погледни я тази "синоптичка" как изглежда и трябва да ти стане ясно че се действа по модел, че час по-скоро да стане част от заможна фамилия и после като по филмите.... Да, ама не. Явно и тоя пич и семейството му са прозряли и са я напъдили. А и със сигурност не са били 10 год заедно. Тя тая преди 10 години е била малолетна

Коментирай

:)))

преди 3 години

.....Днешното съвместно съжителство на семейни начала не е моето нещо признава”, Натали....но били заеднон10 години.Поредна кухарка излишна синя птичка.

Коментирай

Дидо

преди 3 години

Тази и полубългарката Стаси,са най- неграмотните "синоптички", които компрометират специалността във всичките й размери.Движат се из студиото като малоумни.Ако не четат от аутокюто,те са пълна скръб.Професионалистите са Никол Станкулова,Гери Малкоданска и Ники Василковски.

Коментирай

......па

преди 3 години

Всички изброени не са синоптици защото нямат нужното образование.Само четат прогнозата съставена от истински синоптици.

Коментирай

ВЪН

преди 3 години

Вън проститутките от синоптиката!!!! Да си се пускат по "традиционните" си локации!

Коментирай

Dayana

преди 3 години

Е, и какво лошо има? Всеки си има цели и прави всичко възможно да си ги постигне.Какво ви брига вас какво прави, дори така да е .

Коментирай

Ivaila

преди 3 години

Нито съм й някаква близка, нито я защитавам и ми е все тая за нея попринцип , но очевидно момичето не е грозно.Точно за ефир си е .Висока, дългокрака и слабичка.По-добре ли беше онзи лумпен Чолаков, с неговите скалъпени и жалки бъзици или онзи другия дебеличкия, дето не знае къде се намира дори не му знам името......

Коментирай

До "Дългокрака, ама грозна"

преди 3 години

Говори си глупости,няма лошо. И двамата/двете виждаме, че не е грозна... като й гледам снимки от преди си е същата.И няма лошо да си сложи шини на зъбите. Това не я е правило вампир преди .Никой не е роден перфектен и всеки прави някакви подобрения по себе си.

Коментирай

:)

преди 3 години

За мен не е красива. Има дълго лице и кофти черти. Като не ти харесва мнението ми не го чети.

Коментирай

Хахахха

преди 3 години

Чолаков поне има образование. Няма нужда да си показва задника, за да е интересен. Твоята любимка като иска да се показва може да се пробва в някой порнофилм, макар че и за там няма дадености с тези мъжки гърди.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.